D. Zubrui bus atlikta riešo operacija,lietuvis nežais 2–8 savaites

Traumą patyrusiam vieninteliam NHL lygoje rungtyniaujančiam lietuviui Dainiui Zubrui prireiks operacijos.

„Lietuviui bus atlikta tiriamojo pobūdžio riešo operacija. Prognozuojama, kad jis nežais 2–8 savaites“, – teigė Naujojo Džersio „Devils“ vadovas Lou Lamoriello, pranešė NJ.com žurnalistas Richas Chere‘as.

Operacija D.Zubrui bus atliekama jau ketvirtadienį.

Anot L.Lamoriello, dėl lietuvio traumos „Devils“ mainų būdu iš Vinipego „Jets“ susigrąžino Aleksejų Ponikarovskį. Kiek anksčiau į Naująjį Džersį persikėlė ir Andrejus Loktionovas, persikėlęs iš NHL čempiono Los Andželo „Kings“ klubo, kuriam „Devils“ pernai pralaimėjo Stenlio taurės finale.

D.Zubrus buvo perkeltas į traumuotų žaidėjų sąrašą. Puolėjas susižeidė vasario 5 dienos rungtynėse su Niujorko „Rangers“, o „Devils“ vengė platesnių komentarų ir traumą vadino tiesiog „viršutinės kūno dalies sužeidimu“.

Dėl traumos D.Zubrus šiemet jau praleido ketverias rungtynes. Blogiausia, jog po šio sezono baigiasi ir lietuvio kontraktas su „Devils“, pagal kurį jis uždirba 3,4 mln. JAV dolerių.

Vasarą D.Zubrui bus jau 35-eri, o pristabdytas traumos  jis, be jokios abejonės, sulauktų mažiau dėmesio iš NHL klubų.

Nuo 18 metų stipriausioje pasaulio ledo ritulio lygoje rungtyniaujantis D.Zubrus šiemet dėl NHL lokauto sutrumpintame sezone spėjo sužaisti 9 rungtynes, pelnė 1 įvartį ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.


Šiame straipsnyje: Dainius ZubrusnhlDevils

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių