D. Motiejūnas - tarp NBA atkrintamųjų X faktorių

Tinklalapis sportschatplace.com, sudaręs NBA lygos atkrintamųjų varžybų krepšininkų-X faktorių Top šešetuką, į jį įtraukė ir Hiustono „Rockets“ naujoką Donatą Motiejūną.

NBA apžvalgininkas D.Motiejūnui, kaip vienam iš krepšininkų, galinčių sužibėti per lygos atkrintamąsias varžybas, skyrė ketvirtąją vietą. Apie D.Motiejūną rašoma: „Metas įvardyti tą lietuvį. Ar manote, jog tai Donatas Motiejūnas? Atspėjote. Sveikiname! Galbūt apie Motiejūną žinote nedaug, ir neprivalote, nes per rungtynes jis vidutiniškai pelno 5 taškus ir sugriebia po 2 kamuolius... BET. Šį sezoną buvo momentų, ypač pastaruoju metu, kai Motiejūnas žaidė itin solidžiai, o „Rockets“ laimėdavo“, – pagyrų lietuviui negailėjo NBA apžvalgininkas.

„Motiejūnas kartais blykstelėdavo surinkdamas dviženklį taškų skaičių, ir, kai būdavo pakilime, tapdavo tikru komandos X faktoriumi. Donatas yra aukštas krepšininkas, kuris gali pataikyti iš įvairių distancijų. Taigi atkrintamosiose varžybose turėti tokį krepšininką, kurį uždengti nėra taip jau paprasta, gali būti didelis pranašumas svarbiausiose sezono kovose“, – pažymėjo ekspertas.

Šiame sąraše pirmąją vietą užėmė Niujorko „Knicks“ gynėjas J.R.Smithas. Apžvalgininkas pažymėjo, jog kai J.R.Smithas sužaidžia gerai ir talkina lyderiui Carmelo Anthony, „Knicks“ pergalės šansai smarkiai išauga. „Kai J.R.Smithas žaidžia gerai, „Knicks“ laimi, kai jis atlieka begalę apgailėtinų metimų, jie pralaimi“, – pastebėjo jis.

Į NBA X faktorių šešetuką taip pat pateko Reggie Jacksonas iš Oklahomos „Thunder“, Steve‘as Nashas iš Los Andželo „Lakers“, Los Andželo „Clippers“ atstovaujantis Jamalas Crawfordas bei Kennethas Fariedas iš Denverio „Nuggets“.

Top 6 NBA atkrintamųjų varžybų X faktoriai:

1. J.R. Smithas (atakuojantis gynėjas, „Knicks“)

2. Reggie Jacksonas (įžaidėjas, „Thunder“)

3. Steve‘as Nashas (įžaidėjas, „Lakers“)

4. Donatas Motiejūnas (sunkusis kraštas, „Rockets“)

5. Jamalas Crawfordas (atakuojantis gynėjas, „Clippers“)

6. Kennethas Fariedas (sunkusis kraštas, „Nuggets“)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių