D. Maskoliūnas įvardino „Lietuvos ryto“ opas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas po pralaimėjimo Donecko „Donetsk“ ekipai teigė, kad jo auklėtiniai neatlaikė rungtynių įtampos.

Sekmadienį LKL vicečempionai išvykoje 79:95 nusileido ukrainiečių komandai ir apsunkino savo galimybes patekti į VTB Vieningosios lygos atkrintamąsias varžybas.

„Sunku kalbėti po tokių rungtynių. Sveikinu Donecko klubą su geru žaidimu. Šiandien jie buvo visa galva geresni už mus. Mano auklėtiniai buvo sukaustyti įtampos, nes padėtis turnyrinėje lentelėje – sudėtinga", – kalbėjo D.Maskoliūnas.

„Donetsk“ rungtyniavo namuose, pajautė ritmą, skirtingai nei mes. Tai ėjome į priekį, tai ėjome atgal – nieko nesigavo tiek gynyboje, tiek puolime. Nervingumas virto 25 klaidomis – tokia statistika prieš pajėgią ukrainiečių komandą mums nepaliko jokių galimybių.

Neatkovojome kamuolių, šeimininkai pataikydavo sudėtingus metimus, tačiau tai – normalu, nes jie žaidė savų sirgalių akivaizdoje ir gerai jautėsi psichologiškai", – teigė „Lietuvos ryto“ treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

runner

runner portretas
treneris galejo ivardinti pagrindine priezasti- prastas treneris
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių