D. Alvesas palygino L. Messi ir C. Ronaldo žaidimą (komentaras)

„Barcelona“ komandos gynėjas Danielis Alvesas teigia, kad „magiškų galių“ turintis ekipos atakų lyderis Lionelis Messi klubui yra be galo svarbus ir tiki, kad argentinietis gali būti vienu svarbiausių katalonų šio sezono sėkmės faktorių.

Katalonams UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje prieš dvi savaites labai sunkiai sekėsi namie kautis su PSG, tačiau į aikštę po keitimo žengus L.Messiui netrukus buvo pelnytas įvartis ir komanda, dėka geresnio išvykos įvarčių santykio, pateko į turnyro pusfinalį.

Nors L.Messi dėl traumos praleido paskutines tris komandos rungtynes Ispanijos „La Liga“ čempionate, kuriose katalonai šventė tris pergales, argentinietis turėtų žaisti prieš Miuncheno „Bayern“ klubą antradienio vakaro Čempionų lygos mače.

„Messi žino, kad yra geriausias pasaulyje futbolininkas ir turi gebėjimą vien savo buvimu aikštėje pakeisti rungtynių baigtį. Nors mače prieš PSG stengėmės iš visų jėtų, mums vis vien aikštėje labai trūko Lionelio“, - komandos draugą gyrė D.Alvesas.

„Jau vien Messi buvimas aikštėje keičia daug dalykų. Tai gąsdina mūsų varžovus ir tuo pačiu užveda mūsų sirgalius. Juk mes šnekame apie geriausią pasaulyje, jis turi magiškų galių“, - toliau dėstė brazilas.

„El Clasico“ rungtynėse susitinka ir du geriausi pasaulio futbolininkai

Paprašytas palyginti L.Messį ir Madrido „Real“ narį Cristiano Ronaldo, D.Alvesas teigė: „Messi turi įgimtą talentą, tuo tarpu Ronaldo įgūdžiai yra sunkaus darbo rezultatas. Messi gimė su Dievo dovana, kurios dėka gali būti geriausiu ir jam nereikia dėl to dirbti“.

„Cristiano yra labai geras žaidėjas, tačiau jis be galo daug dirba, kad patobulėtų, nes taip pat nori būti geriausias. Tuo tarpu Messi dirba panašiai, kaip visi, tačiau viskas jam sekasi natūraliai. Kad ir kaip ten bebūtų, čia tik mano nuomonė“, - užbaigė D.Alvesas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių