Citatų dešimtuke - I. Jaabero, J. Plazos ir kitos auksinės mintys

Tęsiame naują rubriką – „Savaitės citatų dešimtukas“. Pateikiame jums įdomiausius, linksmiausius, reikšmingiausius ir skambiausius savaitės pasisakymus.

Citatų neketiname numeruoti ir skirstyti į konkrečias vietas. Geriausias savaitės citatas galite išsirinkti patys.

Ovidijus Galdikas: visuomet namie išdaužau kabančias lempas. Ir dabartiniame bute, Šiauliuose, nukentėjo virtuvėje kabėjęs šviestuvas.

Šiaulių „Šiaulių“ komandos vidurio puolėjas prisipažino, kad esant 217 cm ūgio gyventi nėra taip lengva, kadangi tenka „antrajame aukšte“ susidurti ir su šviestuvais.

Jonas Mačiulisdar nė karto nebuvome susitikę su Martynu. Ir nėra laiko, ir gyvename vienas nuo kito beveik per 40 kilometrų. Nėra ir susidomėjimo.

Atėnų „Panathinaikos“ puolėjas neslėpė, jog dar nebuvo susitikęs su Pirėjo „Olympiacos“ snaiperiu ir savo tėvynainiu Martynu Gecevičiumi, nors abu krepšininkai gyvena sąlyginai netoli vienas kito. Taip nutiko todėl, kad abu krepšininkai nėra itin susidomėję galimybe pasimatyti.

Andrejus Vatutinas: daugeliui agentų sapnuojasi, kad jų žaidėjai rungtyniauja CSKA, bet ne visi apie tai pasakoja žiniasklaidai.

Maskvos CSKA prezidentas įgėlė „BeoBasket“ vadovui Miško Raznatovičiui, kuris „Twitter“ paskelbė, kad maskviečiai į savo gretas kvietėsi Belgrado „Partizan“ gretose žaidžiantį Leo Westermanną, tačiau šis rusų pasiūlymo atsisakė.

Mindaugas Balčiūnasmelas atjojo raitas, teisybė ateis pėsčia.

Milijono pasisavinimu kaltinamas Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius toliau tvirtina esąs nekaltas ir tiki, jog visa situacija bus išaiškinta ir teisybė triumfuos.

„Pieno žvaigždžių“ vadovas Arūnas Burkevičiusdvylika žaidėjų negali taikytis prie vieno trenerio. Gintaras Krapikas: treneris negali prisitaikyti prie dvylikos atskirų individualybių, tad visi žaidėjai turi daryti, ko reikalauja treneris ir čia negali būti jokių nesusipratimų.

Du vienodi dalykai ir dvi visiškai skirtingos filosofijos. A.Burkevičius mano, kad treneris turi taikytis prie žaidėjų, o G.Krapikas kalba atvirkščiai. Tiesa slypi kažkur anapus.

Joanas PlazaLietuvoje trūksta įžaidėjų, todėl manau, kad Juškevičius būtų puikus Kalniečio dubleris.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris, jeigu dirbtų su Lietuvos rinktine, turbūt jau turėtų Manto Kalniečio dublerį. Adas Juškevičius sėkmingai sužaidė rungtynes prieš Berlyno „Alba“, o sekmadienį lemiamu metu patikimai rungtyniavo prieš Maskvos CSKA kariauną. Tikimės, kad šias rungtynes stebėjo ir Lietuvos rinktinės strategas Jonas Kazlauskas.

Marius Linartasvietoj normalios druskos dėjo asfalto druską, pardavinėjo supuvusią žuvį, šiemet į saldumynus įdėjo nuodų, į makaronus supuvusių kiaušinių pridėjo, tai toks gyvenimas stebino, tačiau kartu ir įdomus. Tauta didelė, bet keista... Kodėl nori patys save užnuodyti?

Pirmadienį iš Slupsko „Energa Czarni“ komandos vyr. trenerio posto pasitraukęs specialistas stebėjosi lenkų kultūra ir gyvenimo būdu, kadangi, jie nuodija patys save.

Patrickas O'Bryantaslaisvalaikiu mėgstu žiūrėti filmus, žaisti golfą, nardyti.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos naujokui teks keisti laisvalaikio įpročius, kadangi Lietuvoje žaisti golfą bei nardyti tinkamos sąlygos yra tik vasarą. Tuomet vidurio puolėjas jau turbūt bus išvykęs į JAV ir savo dienas leis ten.

Saša Obradovičius„Žalgiris“ yra vienas grupės favoritų ir jis parodė mums mūsų vietą.

Berlyno „Alba“ vyr. treneris po skaudaus pralaimėjo kauniečiams vadino „Žalgirį“ grupės favoritu. Nepaisant to, kad J.Plazos auklėtiniai turi 2 pergales ir 4 pralaimėjimus, viskas dar yra prieš akis. „Žalgiriui“ reikėtų laimėti išvykoje prieš Bambergo „Brose Baskets“, o tuomet jau namuose stengtis įveikti Atėnų „Panathinaikos“ klubą. Išlyginus pergalių ir pralaimėjimų balansą paskutiniai šeši „Top 16“ turai būtų itin įdomūs.

Ibrahimas Jaaberas: suprantu, kad manęs nesuprasite, bet aš negaliu pasielgti kitaip.

Visą Lietuvos krepšinio pasaulį šią savaitę sukrėtė žinia, kad netikėtai iš Kauno „Žalgirio“ komandos pasitraukė gerais gynybiniais sugebėjimais pasižymėjęs I.Jaaberas. Musulmonas išvyko dėl to, kad jo tikėjimas draudžia reklamuoti alkoholinius gėrimus bei lažybų bendroves, o šių įmonių logotipai puikuojasi ant „Žalgirio“ marškinėlių. Amerikietis Kauno komandai grąžino visus uždirbtus pinigus ir dar padengė būsto nuomos išlaidas. Iš tiesų labai kilnus poelgis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanga

vanga portretas
Va va Irane tai bus ramu,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių