Ch.Barkley ir L.Jamesas įsivėlė į žodžių mūšį

NBA žvaigždės LeBronas Jamesas ir legendinis krepšininkas Charlesas Barkley pastaruoju metu santykius aiškinasi per spaudą. NBA legenda jaunąjį talentą per žiniasklaidą bandė mokinti kultūros, o šis garsenybę išvadino kvailiu. 

"Jis yra kvailas. Tai viskas, ką aš turiu pasakyti", - tokią nuomonę apie Ch.Barkley prieš rungtynes su "Golden State Warriors" klubu išsakė vienas iš "Cavaliers" lyderių
23 metų L.Jamesas.

Taip Ž.Ilgausko komandos draugas Klivlendo "Cavaliers" ekipoje atkirto legendiniam krepšininkui Ch.Barkley, kuris užvakar spaudoje teigė, jog "Cavaliers" lyderio vietoje - patylėtų, praneša NBAworld.lt.

Pastaruoju metu L.Jamesas aktyviai bendrauja su žiniasklaida ir užuominomis kalba, kur rungtyniaus po dvejų metų. Daroma prielaida, kad jis norėtų žaisti Niujorko "Knicks" arba Naujojo Džersio "Nets" klube.

"Jeigu aš būčiau LeBronas Jamesas užtildyčiau visas kalbas, - ketvirtadienį komentavo Ch.Barkley. - Esu didelis LeBrono fanas. Jis yra vinis su didele galvute, jūs turite duoti jam atramas. Tačiau esu suerzintas, jis kalbą apie tai, ką jis ketina padaryti tik po dvejų metų. Manau, kad tai nepagarba žaidimui ir visai "Cavaliers" komandai."


Šiame straipsnyje: BarkleyJamesas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių