Čempionų lygos dvikova: „Bayern“ saugas ragina nenuvertinti „Arsenal“

Jau šį trečiadienį paaiškės visi UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio dalyviai. Vienas iš paskutinių aštuntfinalio etapo rungtynių žais Miuncheno „Bayern“ ekipa, kurios saugas Toni Kroosas baiminasi atsakomojo mačo su Londono „Arsenal“. Pastarąjį pirmoje tarpusavio akistatoje bavarai įveikė 3-1.

„Emirates“ stadione įvartį į „kanonierių“ vartus įmušęs futbolininkas patikino, kad nuvertinti varžovų negalima. Tai, kas buvo Londone – praeitis, todėl T.Kroosas ragina savo komandos draugus susikaupti ir lygiai taip pat gerai žaisti atsakomosiose rungtynėse.

„Apie ketvirtfinalio burtus dar negalvojame. Dabar vėl privalome koncentruotis mačui su „Arsenal“. Kai užsitikrinsime vietą kitame etape, tuomet galėsime pakalbėti ir apie burtus, bet dabar svarbiausia atsakomoji dvikova Miunchene“, - sakė T.Kroosas.

„Privalėsime būti susikaupę ir varžovo nenuvertinti. Tai aukščiausio meistriškumo komanda ir tai galėjote įsitikinti pirmose rungtynėse. Norint juos įveikti privalėsime dar kartą sužaisti kaip iš natų. Svarbiausia, kad į savus vartus nepraleistume įvarčio. Tuomet viskas bus gerai“, - įsitikinęs Vokietijos rinktinės narys.

Kaip ir minėjome, pirmoji komandų tarpusavio akistata Londone baigėsi „Bayern“ pergale rezultatu 3-1. Nors antrajame kėlinyje Lukašui Podolskiui ir pavyko įmušti įvartį į savo buvusios komandos vartus bei mače atgaivinti intrigą (rezultatui tapus 1-2), bavarai sugebėjo dar kartą padidinti savo turimą persvarą ir iškovoti pergalę.

Vietas Čempionų lygos ketvirtfinalyje jau užsitikrino Turino „Juventus“, Paryžiaus „Saint-Germain“, Dortmundo „Borussia“ ir Madrido „Real“ klubai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių