Čempionas S. Jasaitis: tikiuosi, čia rungtyniausiu ir kitąmet

Krasnodaro „Lokomotiv–Kuban“ su Mantu Kalniečiu ir Simu Jasaičiu iškovojo Europos taurę ir kelialapį į Eurolygos turnyrą.

Krasnodaro klubo puolėjas S.Jasaitis išreiškė viltį, jog liks komandoje ir galės kitą sezoną žaisti stipriausiame Senojo žemyno turnyre.

„Tai nuostabus jausmas, kurį aš jau buvau pamiršęs prieš kurį laiką. Kieta gynyba buvo raktas į pergalę. Mes gerai žaidėme gynyboje, tik paskutiniame ketvirtyje kiek atsipalaidavome. Tačiau tai yra normalu. Tikiuosi, aš liksiu šioje komandoje ir kitą sezoną žaisiu Eurolygoje“, – sakė snaiperis.

„Lokomotiv–Kuban“ strategas Jevgenijus Pašutinas džiaugėsi, jog komanda geriausią formą pradėjo demonstruoti pavasarį.

„Sezoną mes nepradėjome gerai. Calathesas, Maričius ir Jasaitis buvo mūsų pagrindas. Kalnietis prie mūsų prisijungė vėliau. Brownas atvyko lapkritį, o Hendrixas vasarį. Traumą turėjo Bykovas, kuris negalėjo žaisti iki sausio. Tačiau žingsnis po žingsnio ir mes tapome komanda. Mes sakėme, jog geriau būti pasiruošus balandžio mėnesį, o ne rugsėjo. Kai kurios komandos per anksti pradeda žaisti gerai ir pavasarį jų forma krenta. Mes norėjome, jog mums būtų atvirkščiai. Ir tai padarėme. Čia atvykome stipriausia sudėtimi su daug mėnesių įdėto darbo“, – pasakojo treneris.

Praėjusį sezoną Europos taurę laimėjo ir kelialapį į Eurolygą iškovojo kita Rusijos ekipa – Maskvos srities „Khimki“.

„Mums tai yra didelis laimėjimas. Krasnodaras yra nedidelis miestas pietų Rusijoje. Į Eurolygą šios šalies komandai patekti yra sunku. Tai geras progresas šios šalies krepšiniui“, – sakė J.Pašutinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ramus

ramus portretas
Kalnietis ir Jasaitis kieti bičai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių