„Celtic“ atsakomajame Čempionų lygos mače versis be savo kapitono

Glazgo „Celtic“ viltys pateikti stebuklą UEFA Čempionų lygoje sulaukė skaudaus smūgio, kadangi atsakomosiose rungtynėse su Turino „Juventus“, Škotijos komandai nepadės ekipos kapitonas Scottas Brownas ir gynėjas Mikaelis Lustigas.

Priminsime, kad prieš dvi savaites Čempionų lygos aštuntfinalyje, „Celtic“ namuose 0-3 pralaimėjo „Juventus“ komandai ir kitos savaitės atsakomosiose rungtynėse Turine, „Celtic“ turėtų sukurti stebuklą, kad patektų į ketvirtfinalį.

Visgi Škotijos čempionai Turine versis be saugo S.Browno, kuris turi problemų su atitraukiamuoju raumeniu. Pirmosiose ČL aštuntfinalio rungtynėse šlaunį pasitempė ir M.Lustigas, kuris taip pat nespės pasveikti iki rungtynių su „Juve“.

„Celitc“ treneris Neilas Lennonas kalbėjo: „Mes vis dar laukiame žinių ar Brownui reikės operacijos. Žinome tik tai, kad jis tikrai praleis rungtynes su „Juventus“. Jis taip pat negalės padėti Škotijos rinktinei“.

„Tuo metu Lustigas nežais dar dvi ar tris savaites, bet mes tikimės, kad iki rungtynių su „Juventus“ spės pasveikti Charlie Mulgrew ir Giorgosas Samaras“, - užbaigė N.Lennonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių