Buvęs Londono „West Ham“ strategas: treniruoti „Chelsea“ - itin lengva

Buvęs Belgrado „Partizan“ komandos treneris Avramas Grantas stebisi, kaip Londono „Chelsea“ klubo strategams nepavyksta jo buvusios ekipos atvesti į šlovę. 58 metų žydas patikino, kad treniruoti „mėlynuosius“ yra labai lengva, todėl renkant startinę sudėtį iškilti sunkumų neturėtų.

Pastaruoju metu sklinda gandai, jog po šio sezono Anglijos sostinės klubą paliks treneris Rafaelis Benitezas, bet A.Grantas šių gandų ragina nesureikšminti. Patyręs specialistas yra įsitikinęs, kad ispanas liks prie „Chelsea“ klubo vairo ir kitą sezoną.

„Nemanau, kad artimiausiu metu R.Benitezas bus pakeistas. Bet leiskite man šį bei tą pasakyti: treniruoti „Chelsea“ – labai lengva. Man, asmeniškai, treniruoti Londono „West Ham“ buvo kur kas sunkiau. Kai komanda turi didelį biudžetą ir aukščiausios klasės žaidėjus, tereikia parinkti sudėtį ir laimėti“, - sakė buvęs „mėlynųjų“ treneris.

„Kol kas „Chelsea“ klubui sezonas klostosi ne taip, kaip buvo tikėtasi. Šį sezoną jie labai išlaidavo, bet komanda turi blogą nusiteikimą. Futbolininkai negali būti laimingi, kai nesivaržo dėl lygos trofėjaus. Komandai nepatinka žaisti Europos lygoje ir jie apie jokius šio turnyro finalus nesvajoja“.

„Manau, kad jų motyvacija būtų kur kas didesnė, jei žaistų Čempionų lygoje. Nežinia, kaip jiems susiklostys likusi šio sezono dalis“, - kalbėjo A.Grantas.

Šiuo metu „Chelsea“ klubas „Premier“ lygoje užima ketvirtąją poziciją ir net 19 taškų atsilieka nuo pirmenybių lyderio „Manchester United“. Tiesa, „mėlynieji“ vis dar tęsia pasirodymus šalies FA taurės ir UEFA Europos lygos turnyruose.

FA taurės ketvirtfinalyje Londono ekipos laukia akistata su minėtuoju „United“, tuo tarpu Europos lygos aštuntfinalyje „Chelsea“ varžosi su Bukarešto „Steaua“ klubu, kuriam pirmose tarpusavio rungtynėse nusileido minimaliu rezultatu 0-1



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių