„Bundesliga“: „Bayern“ svečiuose palaužė „Hoffenheim“ ekipą

Vokietijos „Bundesliga“ čempionate sužaistas XXIV turas. Jame pergalę minimaliu rezultatu 1-0 iškovojo Miuncheno „Bayern“ klubas, kuris svečiuose palaužė „Hoffenheim“ ekipą. Verta paminėti, kad šiame mače „Bayern“ vartus saugojo buvęs „Hoffenheim“ vartininkas Tomas Starke.

„Bayern“ klubui nuo pat rungtynių pradžios priklausė kamuolio kontrolė, o pirmąjį pavojingą komando smūgį atliko Bastianas Schweinsteigeris, tačiau „Hoffenheim“ vartų sargas šį bandymą atlaikė.

„Hoffenheim“ gretose sužaidus apie 15 minučių gerą šansą turėjo Danielis Williamsas, bet jis smūgiavo šalia vartų. Vos po kelių minučių dar geresnį šansą turėjo „Hoffenheim“ puolėjas Igoris de Camargo, bet jis nesugebėjo įveikti „Bayern“ vartininko

Įpusėjus kėliniui iš smailaus kampo smūgį atliko „Bayer“ narys Davidas Alaba, tačiau ji pataikė tiesiai į vartininką.

38 minutę „Bayern“ klubas sugebėjo išsiveržti į priekį. Klubas perėmė kamuolį aikštės viduryje ir po labai greitos atakos įvartį įmušė puolėjas Mario Gomezas.

Vos po minutės „Bayern“ galėjo padidinti savo pranašumą, bet šį kartą „Hoffenheim“ vartininko Heurelho Gomeso jiems įveikti nepavyko. Iki kėlinio pabaigos darbo gavo ir „Bayern“ vartininkas, tačiau įvarčių iki pertraukos daugiau įmušta nebuvo.

Nuo antro kėlinio pradžios „Hoffenheim“ strategas į aikštę išleido Roberto Firmino. Nors brazilas kėlinio pradžioje buvo matomas, bet vėliau „Bayern“ klubas vėl susigrąžino iniciatyvą. „Hoffenheim“ žaidimo nesugebėjo suaktyvinti ir puolėjai Erenas Derdiyokas bei Joselu, kurie į aikštę išėjo kėlinio viduryje.

Tuo metu „Bayern“ antrojoje mačo dalyje rengė labai pavojingas atakas. Ne kartą savo vartus nuo įvarčio gelbėjo H.Gomesas, kuris be praleisto įvarčio, savo darbą atliko puikiai.

Taip pat „Hoffenheim“ klubui du kartus smarkiai pasisekė. B.Schweinsteigeris baudos smūgiais sudrebino varžovų vartų konstrukcijas. Iki rungtynių pabaigos įvarčių daugiau taip ir nebuvo.

Po šios pergalės „Bayern“ su 63 taškais toliau rikiuojasi pirmoje vietoje ir prieš Dortmundo „Borussia“ turi 17 taškų pranašumą. Tuo metu „Hoffenheim“ su 16 taškų užima vos 17 vietą.

XXIV turo rezultatai:

  • „Hoffenheim“ 0 – 1 Miuncheno „Bayern“
  • 38‘ [0 – 1] Mario Gomez

  • Diuseldorfo „Fortuna“ 1 – 1 „Mainz“
  • 6‘ [1 – 0] Bo Svensson (į savus vartus)
  • 41‘ [1 – 1] Ivan Klasnič


NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių