B.Schweinsteigeris negalės žaisti apie pusantro mėnesio

Vakarykštėse UEFA Čempionų lygos rungtynėse tarp Miuncheno „Bayern“ ir „Napoli“ ekipų buvo užfiksuota minimali bavarų pergalė rezultatu 3-2, tačiau vos prasidėjus šio susitikimo antram kėliniui traumą patyrė vokietis Bastianas Schweinsteigeris.

Tam, kad futbolininkas paliktų aikštę prireikė net medikų pagalbos, kurie Schweinstaigerį iš aikštės išgabeno neštuvais.

Atlikus išsamesnius tyrimus paaiškėjo, jog futbolininkas susidūrimo metu su „Napoli“ ekipos žaidėju Gokhanu Inleriu patyrė raktikaulio lūžį. Dėl jo vokietis aikštėje veikiausiai nepasirodys apie šešias savaites.

„Jis mums labai svarbus žaidėjas. Jei iki šiol turėjome kuo pakeisti savo traumuotus futbolininkus, tai šiuo atveju – neturime nei vieno lygiaverčio kandidato“, - teigė „Bayern“ strategas Juppas Heynckesas.

„Greitu metu jam bus atlikta operacija, todėl nežinia, kiek laiko jis negalės mums padėti. Medikai prognozuoja, kad jis nerungtyniaus apie šešias savaites, tačiau tikimės geriausio“.

„Visi mūsų komandos futbolininkai supranta, koks jis mums svarbus. Vakar, kuomet atlikome priverstinį keitimą, mūsų žaidimo tempas sustojo ir dėl šios priežasties susitikimo pabaigoje į savus vartus praleidome dar vieną įvartį.Tai viską ir pasako“, - užbaigė Heynckesas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių