Broliai Lavrinovičiai praveria namų duris (išskirtinis reportažas)

Broliai Lavrinovičiai sirgaliams aprodė „Žalgirio“ drabužinės užkulisius ir savo namus

Kauno „Žalgirio“ ekipos aukštaūgiai broliai dvyniai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai mėgsta pasivaržyti ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir treniruoklių salėje.

Nuotaikingame internetinės sporto televizijos SportoTV.lt parengtame reportaže broliai Lavrinovičiai surengė ekskursiją po „Žalgirio“ ekipos rūbinę, aprodė joje įrengtą pirties bei SPA malonumų zoną, o treniruoklių salėje varžėsi, kuris išstums daugiau svorio.

Kaune apsistoję broliai Lavrinovičiai gyvena be šeimų – žmonos su vaikais aukštaūgius aplanko tik savaitgaliais.

„Labai norėjome, kad visa šeima gyventų Vilniuje, tačiau vaikams reikia eiti į mokyklą, o keisti aplinkos nenorėjome. Stengiamės, kad vaikai jaustųsi patogiai“, – pasakojo Kšištofas.

Erdviuose butuose Kauno centre gyvenantys broliai Lavrinovičiai yra kaimynai – jų apartamentus skiria tik keli pastato aukštai.

Išskirtiniame SportoTV.lt reportaže išvysite „Žalgirio“ drabužinės užkulisius, sužinosite, kuris žalgirietis yra didžiausias pirtelės mėgėjas bei pamatysite, kaip Kauno širdyje įsikūrė abu broliai Lavrinovičiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eee

eee portretas
a tik broliukai de... sorry, dobiliukai neturi zonoj giedot uz toki straipsniuka sede , a ne gumos gabala metyt i vielos zieda ......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių