Britų teniso rinktinės kapitonas pasitraukė iš posto

Po pralaimėjimo Lietuvai Deviso taurės varžybose lekia Didžiosios Britanijos teniso rinktinės galvos - iš kapitono pareigų atsistatydino Johnas Lloydas.

"Aš esu buves Deviso taurės žaidėjas, kapitonas, o dabar laikas tapti aistruoliu", - žiniasklaidai išplatintame pareiškime, kurį cituoja sportas.info, teigė Jh.Lloydas.

Britų tenisininkai pralaimėjo penkis iš eilės Deviso taurės susitikimus, paskutinį - jaunai Lietuvos rinktinei. Britų spauda savo komandos nuopolį Vilniuje aprašė nesirinkdama žodžių. Buvo pažymima, kad pralaimėjimas lietuviams - vienas gėdingiausių Didžiosios Britanijos istorijoje

Artimiausias išbandymas Didžiosios Britanijos rinktinės laukia liepą - dėl išlikimo Europos/Afrikos zonos II grupėje britai susirems su Turkija.

Įtakingas Didžiosios Britanijos dienraštis "The Times" neabejoja, kad nauju rinktinės kapitonu bus paskirtas praeityje įžymus britų tenisininkas Gregas Rusedskis.
 
"Rinktinės kapitono darbas nėra lengvas, ir esu tikras, kad mane pakeisiantis bus tiek pat atsidavęs šiam darbui, kaip aš buvau, todėl neabejoju, kad komanda bus pajėgi įveikti Turkiją", - atsisveikindamas dėstė J.Lloydas.

Didžiosios Britanijos teniso asociacijos vadovai padėkojo J.Lloydui už pastangas, teigdami, kad buvęs kapitonas į darbą dėjo visą savo širdį.


Šiame straipsnyje: tenisasDeviso taurėlloydas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių