B.Popovičius: „Žalgiris“ nežaidė iki pabaigos

Trečiajame kėlinyje pasivijęs ir pralenkęs varžovus, ketvirtajame Vilniaus "Lietuvos rytas" užsmaugė Kauno "Žalgirį". Sostinės komandos įžaidėjo Bojano Popovičiaus nuomone, žalgiriečiai nesikovė iki paskutiniųjų minučių.

37 min. žaidęs ir 14 taškų surinkęs bei 5 rezultatyvius perdavimus komandos draugams atlikęs serbas teigė, jog antroje rungtynių dalyje "Žalgirio" gynyba ėmė byrėti.

"Labai svarbu žaisti visas 40 minučių. Mes tai padarėme, o varžovai - ne. Jie leido mums pelnyti "lengvų" taškų. Bet aš nenoriu už juos kalbėti , nes buvau susikoncentravęs tik ties mūsų žaidimu", - sakė B.Popovičius.

Vis dėlto įžaidėjas aiškino, jog visos rungtynės "Lietuvos rytui" nebuvo tokios lengvos, kaip jų pabaiga.

"Galbūt žmonės, kurie nematė rungtynių, rytoj atsivers laikraščius ir pasakys sau: tai buvo lengva pergalė. Nieko panašaus, pusę rungtynių atsilikome, ir tik vėliau susikrovėme persvarą. Tokiose įtemptose rungtynėse labai svarbu būti susikaupusiems ir nesigręžioti į tai, kas įvyko, o galvoti tik apie kitą ataką", - kalbėjo B.Popovičius.

Pasak krepšininko, nors Vilniaus komandai atėjo lemiama Eurolygos turnyro stadija, mačas su "Žalgiriu" jam ir ekipos draugams buvo reikšmingas.

"Taip, Eurolyga yra mūsų prioritetas, nes turime neblogas galimybes patekti tarp šešiolikos geriausiųjų. Galbūt savaitės viduryje visas psichologines jėgas telkėme ties rungtynėmis su Orleano "Entente", galbūt dabar jau pagalvojame apie kitos savaitės mačą su Pirėjo "Olympiakos". Bet šios rungtynės buvo Lietuvos derbis, todėl mes joms atsakingai ruošėmės", - sakė B.Popovičius.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasBBLpopovičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių