Boksininkas E. Petrauskas: „Dabar turiu viską“

Į geriausių 2012 metų šalies sportininkų dešimtuką patekusio boksininko Evaldo Petrausko gyvenimą pakeitė pernai olimpiadoje iškovotas bronzos medalis.

Londono bokso ringe (svorio kategorija iki 60 kg) iškovojęs pirmą olimpinį medalį nepriklausomai Lietuvai E. Petrauskas dabar yra laimingas, nes jo mylimiausi žmonės yra šalia, - rašo „Lietuvos žinios“.

Iš Airijos į Lietuvą grįžo E. Petrausko draugė Dovilė ir dvejų metukų dar neturinti jų dukrelė Gustė, kurią sportininkas kasdien vežioja prabangiu automobiliu.

„Draugė Dovilė su dukra grįžo į Lietuvą, gyvename visi kartu. Dabar esu laimingas, patenkintas gyvenimu. Ir kupinas naujų jėgų“, - sako sportininkas. 

Kovo 19 dieną 21-ąjį gimtadienį švęsiantis E.Petrauskas nesikremta nepatekęs į geriausių Lietuvos sportininkų trejetuką.

Pasak jo, rinkimuose užimta ketvirtoji vieta - taip pat įspūdingas rezultatas. Sykiu Evaldas džiaugiasi ir dėl savo trenerio Vladimiro Bajevo, kuris iki 2012-ųjų vasaros tarp savo auklėtinių neturėjo olimpinio prizininko. Šalies geriausių trenerių rinkimuose V.Bajevas užėmė trečiąją vietą.


Šiame straipsnyje: Evaldas Petrauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

RKE

RKE portretas
Sekmes ,Saunuoli !

Nuomonė

Nuomonė portretas
E. Petrauskas - harmoninga asmenybė. Duok Dieve, jam tokiu išlikti visada.

UF

UF portretas
Tik neik i politika :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių