Biliardo žaidėjos jėgas išmėgins išskirtiniame turnyre

Gruodžio 16 d. prekybos centro VCUP penktajame aukšte prie pulo stalų rinksis vien dailiosios lyties atstovės. Lietuvos moterų biliardo lyga (LMBL) drauge su biliardo klubu FreeBall ir VCUP organizuoja išankstinį Kalėdų sutikimą ir kviečia jas atšvęsti tik moterims ir merginoms skirtame pulo turnyre „Auksinės Kalėdos 2012”!

Registruotis į turnyrą kviečiamos visos moterys: “Nesvarbu, ar jūs naujokė, mėgėja, ar pažengusi pulo aistruolė – šis turnyras skirtas šventei, pramogai, maloniai pažinčiai ir naujiems potyriams! Mes laukiame įvairaus amžiaus ir sportinio patyrimo turinčių mamyčių, močiučių, dukrelių, seserų, draugių ir kolegių. Nemokančioms, paaiškinsime žaidimo taisykles ir pamokysime smūgiuoti rutulį“,- drąsino LMBL prezidentė Neringa Rimšelienė.

Moterys ir merginos, norinčios išmėginsi savo jėgas prie pulo stalo, nuo 12:00 val. kviečiamos registruotis biliardo klube FreeBall. Registracija truks pusvalandį ir kainuos simbolinius 5 Lt, kuriuos turnyro organizatoriai skirs dalyvių prizams.


Šiame straipsnyje: biliardaspulas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių