„Bilbao Basket“ krepšininkai maitinami pažadais, streiko nebus?

Rimtų finansinių sunkumų turintis Bilbao „Uxue“ klubas ketina išsikapstyti iš sunkios situacijos ir žaidėjus bei trenerius patikino, jog jie savo uždirbtus pinigus atgaus.

Vyriausiasis komandos treneris Fotis Katsikaris atskleidė, jog ekipos nariai gavo garantijas, kad iki metų pabaigos atgaus savo uždirbtus pinigus.

„Žurnalistai visą situaciją pateikė kiek per dramatiškai. Taip, komandoje vėluoja atlyginimai, bet niekas iš mūsų negalvoja panikuoti. Prieš sezoną buvo aišku, kad vietos valdžia sumažino paramą, todėl klubo vadovai surado naują rėmėją. Deja, bet mūsų naujas rėmėjas pats susidūrė su finansiniais sunkumais. Treneriai ir žaidėjai gavo garantijas, kad iki metų pabaigos atgaus visus savo uždirbtus pinigus. Šiuo metu atmosfera komandoje yra tiesiog nuostabi“, – pažymėjo graikas.

Antrąją vietą Europos taurėje užėmusios ekipos titulinė rėmėja kompanija „Uxue“ žadėjo klubui atseikėti 900 tūkstančių eurų iki birželio 30 dienos, tačiau iki šiol Ispanijos ekipos sąskaitoje neatsirado nė cento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių