„Bikinio“ čempionė: visos moterys yra seksualios

Lietuvos kultūrizmo elitui šiuos metus paskyrus „pertraukai“ vis didesnis dėmesys atitenka žiūrovų ir žiniasklaidos pamėgtai šalyje dar tik bandančiai prigyti „Bikini“ kategorijai.

Atvirose Vilniaus kultūrizmo ir fitneso pirmenybėse būtent šioje kategorijoje triumfavusi Jurbarko sporto klubo „Progresas“ auklėtinė Sandra Syčiova teigė, kad titulas jai yra be galo brangus.

„Esu tuo patenkinta, kadangi nuolat siekiu nenuvilti savo komandos ir  prieš kiekvienas varžybas stengiuosi įvaldyti tobulas formas, - kalbėjo nugalėtoja. – To nesigauna padaryti per vieną savaitę, ar mėnesį. Reikia nuolat stengtis“.

S. Syčiova prisipažino, kad pati nemano, jog jos kūnas yra tobulas. „Tai ką šiandien išvydo žiūrovai tikrai nėra pabaiga. Dar reikia pakoreguoti tam tikrus dalykus, kad geriau atrodyčiau, - šypsojosi mergina. – Tačiau šiandien padarysiu pauzę ir apie tai sau leisiu negalvoti, tiesiog džiaugsiuosi titulu“.

Paklausta, kodėl pasirinko būtent bikinio kategoriją, mergina pabrėžė: „Esu smulkutė, man labai sunku užauginti masę“.

„Visus raumenukus turiu, tačiau žinau, kad didesnis kūno svoris man nelabai ir tiktų. Esu aukšta, liekna, turiu ilgas kojas. Todėl renkuosi bikini kategoriją, - juokėsi S. Syčiova. - Galėtų kiek geriau atrodyti mano pilvo raumenys“.

Viso pokalbio metu besišypsojusi čempionė pripažino, kad ant scenos tai daryti yra kur kas sunkiau. „Ant scenos nuolat pamirštu tai daryti. Tai, pasirodo, nėra labai lengvas darbas. Pasirodymui ant scenos didelę įtaką daro ir muzika, kuri yra grojama fone, - sakė S. Syčiova. - Šįkart muzika buvo ganėtinai lėtai. Sunku buvo save išreikšti ir parodyti teisėjams savo pliusus. Užgrojo tokia muzika, kurios metu reikėjo plazdenti, o juk reikia parodyti visus savo privalumus – klubus, taliją... Ir raumenukus“.

S. Syčiova džiaugėsi, kad būtent bikini kategorija vilioja žiūrovus į varžybas. „Niekas, manau, net nedrįs ginčytis, kad tai yra labai gražu, nes šioje kategorijoje moterys gali parodyti savo seksualumą. Juk visos moterys yra seksualios, tiesiog vienos yra drovesnės, kitos drąsesnės. Bikini kategorija suteikia fantastišką galimybę parodyti tikrą moteriškumą“.

Pokalbio metu, nuolat greta stovėjęs Sandros vaikinas, paklaustas, ar džiaugiasi šalia turėdamas būtent bikini kategorijos nugalėtoją, atsakė klausimu: „O kaip jums atrodo? Žinoma, kad smagu!”

„Aš ir pats sportuoju. Vienas kitam padedame ir gyvenime, ir sporte – visur, - kalbėjo vaikinas. – Kai atslenka varžybų laikas, sportininkai neretai dėl dietų ir sunkaus režimo tampa nervuoti, bet kažkaip išgyvename. Mūsų santykiuose viskas paprasta – vieną dieną nusileidžia vienas, kitą – kitas. Nesimušam, nėra dėl ko“.


Šiame straipsnyje: Sandra Syčiovabikini

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aurimas

Aurimas portretas
Davai, tu nevargalink a? visos seksovos matai.

Proff

Proff portretas
Graži, bet už tai dėkui ir plastikos chirurgui.

Afrikietis

Afrikietis portretas
... is Etiopijos jinai..labai jau . kūda o norėtųsi matyti su Lopez formomis ...kaulai ir skura..sveikinu.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių