„Besiktas“ iškovojo Turkijos taurę

Trečiadienį Stambulo „Besiktas“ klubas iškovojo devintąją Turkijos taurę per visą klubo istoriją. „Besiktas“ finale susitiko su „Istanbul“ klubu, o nugalėtojas paaiškėjo tik po vienuolikos metrų baudinių serijos.

Pagrindinis mačo laikas baigėsi rezultatu 2-2. „Besiktas“ klube pasižymėjo Ricardo Quaresma ir Tomašas Sivokas, o „Istanbul“ gretose Ibrahimas Akmas ir Gokhanas Unalas.

Kaip ir pagrindinis mačo laikas, taip ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis, taigi buvo mušami vienuolikos metrų baudiniai. Nors „Besiktas“ žaidėjas Roberto Hilbertas smūgiavo pro šalį, tačiau „Istanbul“ gretose Cihanas Haspolatli ir Metinas Depe pataikė į skersinį. Taigi lemiamą vienuolikos metrų baudinį mušė Simao, kuris nesuklydo ir „juodieji ereliai“ galėjo džiaugtis iškovota taure.

„Aš jau esu kėlęs Turkijos taurę ir kaip žaidėjas, ir kaip trenerio asistentas, tačiau dabar galiu ją iškelti kaip treneris“, - kalbėjo „Besiktas“ strategas Tayfuras Havutcu.

„Šis jausmas tikrai ypatingas ir skiriasi nuo kitų dviejų. Aš taip pat labai džiaugiuosi, jog mes žaisime UEFA Europos lygoje, nes ten stengsime iš visų jėgų“, - užbaigė treneris.


Šiame straipsnyje: Besiktas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių