Bendradarbiaus IKI ir A.Sabonio krepšinio centras

Vienas didžiųjų Lietuvos krepšinio rėmėjų – prekybos tinklas IKI – bendradarbiaus ir su Arvydo Sabonio krepšinio centru: pasirašyta trejų metų finansinio rėmimo sutartis.

IKI taip pat remia Lietuvos krepšinio federaciją (LKF), visas šalies nacionalines rinktines, Vilniaus moterų krepšinio komandą „Kibirkštis-Tichė-IKI“.

„A.Sabonio krepšinio mokykla – bene geriausia Lietuvoje. Ne visi jos auklėtiniai ateityje taps profesionaliais žaidėjais, bet čia sportavę jaunuoliai bus fiziškai stiprūs, sveiki, išsilavinę šalies piliečiai. Padėdami mokyklai mes žvelgiame į Lietuvos ateitį“, – sakė sutartį su A.Sabonio krepšinio centro direktore Diana Komskiene pasirašęs IKI komercijos bei marketingo direktorius Arvydas Rimas.

„Mes labai džiaugiamės, kad Lietuvoje vykęs Europos krepšinio čempionatas suvedė mūsų kelius su IKI, kad radome bendrą kalbą. Malonu, kad IKI myli krepšinį ir investuoja į jį, pirmiausia – į Lietuvos krepšinio ateitį, jaunimą, kurį ugdo ir mūsų mokykla“, – teigė LKF prezidentas, krepšinio centro įkūrėjas A.Sabonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesiog be zodziu

Tiesiog be zodziu portretas
Oho greitas Arvydas, kaip sakoma greitai naujame poste pedas apsisilde... Mokykla geriausia Lietuvoje buvo gal pries kokius penkis metus!!! Atejus vadovauti naujai direktorei sportuojanciu sumazejo(gabut dvigubai). O is geriausiu mokyklu niekas nebega. Teko dalyvauti susirinkimuose kuriuose maciau ir girdejau kaip su teveliais bendrauja sita moteris. Po ju ir as savo sunu pasiemiau i kita sporto mokykla. Prisiminiau sena, sena posaki: šū--s ant šakių iškeltas labai, labai smirda.

pavojus

pavojus  portretas
pakvipo eiline korupcija , nes A.. Sabonio krepsinio mokyklos bankrota , kuris buvo pradetas 2010 m. gruodi , dar 2011 m. liepos men. patvirtino Kauno Apygardos teismas ? Ka cia vel , nelabai garbingo , sumaste musu miesto legendinis GARBES PILIETIS ?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pritarciau pirmajam komentarui , su tokia direktore toli neis si mokykla, zmones ten dirbantys bijo pas ja uzeit , zmogus apie save labai geros nuomones, o kiti tai tik menki ..... . Gaila Sabo, zmogus gal ir nezino kas ten vyksta.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių