Bauda už fiasko Prienuose: „Lietuvos rytas“ per šventes neatostogaus

Naujuosius metus Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai pasitiks būdami ketvirtoje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) turnyro lentelės vietoje.

Tuo nepatenkintas ekipos treneris Darius Maskoliūnas pareiškė, kad šventes jo auklėtiniai praleis treniruodamiesi.

„Ar mes nusipelnėme atostogų? Nenusipelnėme nieko, – po pralaimėjimo „Prienų“ ekipai „BasketNews.lt“ sakė Maskoliūnas. – Nei gynėmės, nei puolėme. Vieną ketvirtį sužaisti su „Prienais“ neužtenka. Jei žaidėjai to nesupranta, nežinau, kaip jiems paaiškinti.

Varžovai labiau norėjo laimėti, jie labiau stengėsi, parodė daugiau noro ir turėjo daugiau energijos. Galvojome, kad apmėtysime juos kepurėmis, bet taip nėra ir niekada taip nebus. Gavome kalėdinį antausį. Bet pralaimėjimas yra pralaimėjimas. Kad ir koks jis būtų, reikia žiūrėti į priekį.“

„Prienų“ treneris Virginijus Šeškus po pergalės neslėpė džiaugsmo: „Esu be žodžių. Vis galvoju, kaip tai padarėme. Man, kaip treneriui, tai pati didžiausia dovana Kalėdų proga.“

Šeškaus treniruojami „Prienai“ vilniečius įveikė trečią kartą klubo istorijoje. Šį sykį traumų išretinta „Prienų“ ekipa „Lietuvos rytą“ pranoko turėdama tik septynis krepšininkus.

„Prieš dvikovą pasakėme sau, kad neturime ko prarasti, reikia žaisti iš dūšios“, – pabrėžė Šeškus.

Jo treniruojama ekipa turėjo 17 taškų persvarą, bet ją iššvaistė, o ketvirtajame kėlinyje „Lietuvos rytas“ atitrūko 7 taškais. Tuo metu Šeškus pagalvojo, kad nuovargis palaužė jo auklėtinius.

„Kai atsidūrėme duobėje, pradėjau patikėti, kad pavargome, – sakė „Prienų“ treneris. – Bet dabar prisimenu mūsų padarytas klaidas ir galvoju, kad jos buvo žioplos. Būtų buvę gaila pralaimėti tokias rungtynes. Jei kas nors prieš sezoną būtų pasakęs, kad laimėsime pirmas 10 rungtynių LKL, nebūčiau patikėjęs.“

Tai buvo paskutinės tiek „Lietuvos ryto“, tiek „Prienų“ rungtynės šį sezoną. Tačiau likusias dienas iki Naujųjų metų abi ekipos išnaudos skirtingai.

Nors Vilniaus ekipos krepšininkų kita dvikova laukia tik po dviejų savaičių, jie poilsio negaus. „Prienai“ į kitą treniruotę rinksis tik gruodžio 27 dieną.

„Kiek girdėjau, jiems už pergalę buvo žadėtos keturios dienos atostogų, – apie „Lietuvos rytą“ kalbėjo Šeškus. – Dabar mes paimsime jų pavyzdį.“




NAUJAUSI KOMENTARAI

fui

fui portretas
Puciasi ir gyresi, prastas intelektas....

zx

zx portretas
dink is ryto ir nedaryk gedos lietuvos rinktinei ir atsisakyk tu pareigu lryto gerbejas

Ryto projektui

Ryto projektui  portretas
Dar ir VTB sekancias nuo Spartak gausit. Bus jums Seibuti pridaryk!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių