„Barcelona“ skundžiasi, kad du įvarčiai neturėjo būti įskaityti

Pirmajame Čempionų lygos pusfinalyje net 4:0 pažeminta „Barcelona“ skundžiasi nukentėjusi nuo teisėjų. Pasak trenerio asistento Jordi Rouros, du iš keturių Miuncheno „Bayern“ įvarčių buvo įmušti pažeidžiant taisykles.

„Nenoriu kalbėti apie teisėjo darbą, tačiau buvo akivaizdu, kad „Bayern“ du įvarčius įmušė pažeidžiant taisykles“, – neabejojo J.Roura.

Priekaištus jis liejo dėl antro ir trečio „Bayern“ įvarčių. Mušant trečią, atrodė, kad Mario Gomezas nežymiai buvo nuošalėje, o trečią – Thomasas Mulleris neleistina užtvara nugriovė Jordi Albą, taip sutrukdydamas pastarajam apsiginti nuo sėkmingos Arjeno Robbeno atakos.

„Visose rungtynėse išvykose – prieš „AC Milan“ ir PSG – praleidome įvarčius po abejotinų teisėjų sprendimų“, – pabrėžė J.Roura.

„Tačiau nenoriu, kad tai būtų pasiteisinimas. Nors jų įvarčiai nebuvo teisingi, turime gerbti savo varžovus. „Bayern“ buvo aiškiai geresnė komanda, o mes nesugėbjo atlaikyti aktyvaus jų spaudimo.“

„Bayern“ treneris Juppas Heynckesas po rungtynių teigė, kad iš savo pozicijos – prie atsarginių žaidėjų suolo – nematė idealaus vaizdo, kaip buvo įmušti diskutuotini įvarčiai: „Iš ten labai sunku viską matyti aiškiai.“

Diskutuotini teisėjų sprendimai „Bayern“ ir „Barcelona“ rungtynėse:

Rungtynių reportažas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių