„Balticos“ vartininkui atlikta operacija

Vilniaus "Baltica" ledo ritulio klubo vartininkui 21-erių metų Artūrui Kuzmičiui atlikta rankos piršto operacija. Jis negalės žaisti apie penkias savaites.

Sezono pradžioje pagrindiniu „Baltica“ vartininku buvęs A.Kuzmičius traumą patyrė per treniruotę prieš trečiąsias rungtynes su Rygos „Juniors“ ekipa. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad reikalinga operacija. Klubo vadovybės teigimu, operacija atlikta sėkmingai ir nors kurį laiką vartininkas ant ledo dar neis, fizinę formą jis palaiko treniruodamasis sporto salėje.

Per pastarąsias dvejas pergalingas „Baltica“ rungtynes komandos vartus gynė lenkas 21-erių metų Nikiforas Ščerba. Trečiasis Vilniaus klubo vartų sargas, dar aštuoniolikos neturintis Vladislavas Kuzminas, dabar yra Maskvoje. Jis prie komandos prisijungs prieš Jaunimo ledo ritulio B lygos (MHL B) rungtynes Odincove su vietos OGI komanda.

Ketvirtadienį į Rusiją išvykstantys „Baltica“ ritulininkai su OGI trejas varžybas žais spalio 22-ą, 23-ą ir 25-ą dienomis.

Po devynerių rungtynių „Baltica“ surinko 21 tašką ir pirmauja Vakarų divizione, o OGI klubas su 14 taškų po šešerių rungtynių yra trečias.

HC „Baltica“ klubą sudaro perspektyvūs 16-21 metų amžiaus ledo ritulininkai iš Lietuvos, Lenkijos, Slovakijos, Danijos bei Rusijos.

Elitinėje MHL lygoje žaidžia 32 klubai iš 29 Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano, Latvijos ir Slovakijos miestų, o MHL B lygoje jėgas bando 19 komandų iš aštuoniolikos Rusijos, Kazachstano, Latvijos ir Lietuvos miestų.


Šiame straipsnyje: BalticaKuzmičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių