A.Wengero svajonė - R.Van Persie'io ateitis „Arsenale“

Londono „Arsenal“ vyriausiasis treneris Arsene'as Wengeras „svajoja“, kad Robinas van Persie'is pasirašytų sutartį su klubu iki savo karjeros pabaigos.

Van Persie'io dabartinė sutartis baigsis po 2012-13 metų sezono. Todėl kyla spėlionės, su kuriuo klubu jis susies savo ateitį. Tai tapo itin aktualu po to, kai „Arsenalą“ paliko prancūzas Samiras Nasri.

Olandas šiemet demonstruoja puikią sportinę formą. 2011 metais jis jau įmušė 31 įvartį Premier lygoje. A.Wengeras sakė svajojantis apie R.Van Persie'io karjerą jo klube. „Padarysiu viską, ką galiu, kad įkalbėčiau jį, ir tikiuosi, kad sugebėsiu tai padaryti“, - sakė treneris.

Po šeštadienio rungtynių su „Norwich City“ klubu, kuriose R.Van Persie'is įmušė abu „Arsenalo“ įvarčius, A.Wengeras apie  savo auklėtinį kalbėjo itin palankiai: „Jis yra išskirtinis ir turi kažką, ko negali duoti žmonėms. Antrąjį įvartį jis įmušė dešine koja. Nesu matęs geresnio kaire koja žaidžiančio žaidėjo. Jis visada priima teisingus sprendimus per sekundes dalį. Tai daro jį išskirtiniu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių