A.Trifunovičius: privalome užmiršti viską, kas buvo iki šiol

Prieš rytoj vyksiančią Eurolygos ketvirtojo turo dvikovą su Bambergo „Brose Baskets“ ekipa iš Vokietijos Kauno „Žalgiriui“ vadovaujantis serbas Aleksandras Trifunovičius atrodo ramus.

„Privalome viską užmiršti, kas buvo iki šiol. Turime kantriai ir pasiaukojančiai dirbti, atiduoti visas jėgas ir tikėtis, kad tai duos rezultatą. Laiko mąstyti apie klaidas nėra, privalome žvelgti tik į priekį. Noriu, kad vyrai būtų susikaupę visas 40 minučių, žaistų komandinį krepšinį ir suprastų, kad atstovauja komandai, kuri vadinasi „Žalgiris“, - savo auklėtinius prieš rytdienos susitikimą bandė įkvėpti A.Trifunovičius.

Treneris pažymėjo, kad šiuo metu orientuotis vien tik į būsimą savo varžovą nereiktų. Jo nuomone, šiuo metu „Žalgiris“ turėtų išspręsti savo problemas, pakeisti požiūrį bei nusiteikimą, rodyti didesnį norą ginantis ir kovojant dėl atšokusių kamuolių.

Kalbėdamas apie būsimus varžovus iš Bambergo, strategas pažymėjo, kad nors ir „Brose Baskets“ sudėtis kiekvienais metais nežymiai keičiasi, žaidimo filosofija, kuria vadovaujasi vokiečių komandos treneris Chrisas Flemingas išlieka panaši. „Praėjusiais metais „Brose Baskets“ buvo tik per žingsnį nuo patekimo į „Top16“, tad šiemet jie bus dar ambicingesni. Šios rungtynės svarbios abiems ekipoms“, - pažymėjo treneris.

Serbas pasidžiaugė, kad komandos trenerių štabą nuo šiandien papildė buvęs Lietuvos rinktinės lyderis Saulius Štombergas. „Labai džiaugiuosi, kad Saulius prisijungė prie mūsų. Jis buvo tikrai puikus krepšininkas ir savo laiku netgi galėjo žaisti NBA lygoje. Smagu, kad toks puikus žmogus ir specialistas prisijungė prie mūsų“, - sakė specialistas.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisTrifunovičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių