A.Trifunovičius: mus įkvėpė fantastiškai himną sugiedoję sirgaliai

Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius po pirmosios pergalės šio sezono Eurolygoje pasidžiaugė, jog jo auklėtiniai pademonstravo charakterį ir nenuvylė gausiai susirinkusių aistruolių.

„Pergalė yra labai svarbi ir džiugina, tačiau norėčiau pasakyti, kad dar labiau džiugina mūsų aistruoliai. Kai jie prieš dvikovą vieningai atsistoję sugiedojo nacionalinį himną, buvo kažkas nepakartojamo. Neabejoju, jog tai įkvėpė krepšininkus“, - susižavėjimo neslėpė specialistas.

Pasak serbo, šios dienos pergalė svarbi dėl dviejų dalykų. „Pirma, iškovojome tašką, kuris mums padės ateityje. Antra – šviesa, kuri tikiu, jog padės atvesti komandą ten, kur turime būti iš tiesų. Dar nedemonstruojame tokio žaidimo, kokio norėčiau, tačiau su komanda esu vos kelias dienas. Trūksta tik laiko“, - sakė treneris.

A.Trifunovičius pripažino, jog šiuo metu dar ne visi jo ekipos žaidėjai yra pasirengę 100 procentų. „Pagrindinė to priežastis – pasitikėjimas savo jėgomis. Vieni sugrįžta į ritmą greičiau, kiti lėčiau, tačiau neabejoju, kad šiame sezone galime pasirodyti tikrai sėkmingai“, - vylėsi specialistas.

„Reikėtų pasveikinti savo oponentą Aleksandrą (Trifunovičių – aut.past.), kurio vadovaujama komanda tokiu sunkiu metu parodė charakterį ir iškovojo pergalę. Šiame mače puikiai sužaidė Sonny Weemsas. Jo penki taškai prieš pat pertrauką mus labai stipriai sužeidė. Po pertraukos amerikietį pavyko pristabdyti, tačiau jeigu norime laimėti Eurolygos rungtynes, privalome atkreipti dėmesį į mažiausias smulkmenas“, - po dvikovos kalbėjo Bambergo „Brose Baskets“ vyriausiasis treneris Chrisas Flemingas.


Šiame straipsnyje: EurolygaŽalgirisTrifunovičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

dzūkas

dzūkas portretas
Tik kai sirgaliai gieda himną, žalgiriečiai galėtų tomis minutėmis nustoti daryti apšilimą...

Arvis

Arvis portretas
uz Zalgiriuka.

BURATINO

BURATINO portretas
PASVEIKINKIT MANE MES LAIMEJOM, PRIES VOKIECIUS
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių