A.Trifunovičius: „KK Zagreb“ tokio prasto starto nesitikėjo

Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius prieš trečiadienio Eurolygos dvikovą su „KK Zagreb“ klubu teigia, kad nors bus kovojama su absoliučiu grupės autsaideriu, lengvo pasivaikščiojimo Kroatijos sostinėje tikrai nesitikima.

“Susitiksime su komanda, kuri šiame Eurolygos sezone pralaimėjo visus keturis susitikimus, tačiau tai nieko nereiškia. „KK Zagreb“ – gera ekipa, turinti nemažą biudžetą ir daugybę patyrusių krepšininkų, kurie puikiai žaidžia baudos aikštelėje. Akivaizdu, kad jiems sezonas klostosi ne taip, kaip buvo tikėtasi. Tačiau tai yra jų problemos, lygiai taip pat kaip problemų turime ir mes“, - kalbėjo Aleksandras Trifunovičius.

Pasak serbo, Zagrebo komanda žino, kaip reikia žaisti krepšinį. Treneris varžovų ekipoje išskyrė nemažai parako tarptautinėje arenoje uosčiusius Damirą Mulaomerovičių, Mario Kasuną bei Krunoslavą Simoną. „Visi jie yra žaidę arba dabar žaidžia Kroatijos rinktinėje. Taip pat ekipoje yra du neblogi legionieriai iš JAV bei vienas perspektyviausių savo kartos krepšininkų Dario Saričius“, - teigė strategas.

A.Trifunovičiaus teigimu, po paskutinės pergalės prieš Bambergo „Brose Baskets“ ekipos žaidėjai jaučia emocinį pakilimą. Treneris pasidžiaugė, kad savaitgalį turėjusios vykti LKL rungtynės buvo nukeltos, tad „Žalgiris“ turėjo daugiau laiko pasirengti dvikovai su Zagrebo ekipa.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ed

Ed portretas
pamačius trenerio foto, sekundės dalį pasidarė bloga - pagalvojau atleido.

ŠKIA

ŠKIA portretas
LOOZERIŲ KOVA ;)))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių