A.Sireika: neatrodėme, kaip tikrieji „Šiauliai“

"Šiaulių" krepšininkai daugiau kaip tris kėlinius diktavo sąlygas Dnepropetrovsko ekipai, bet nesustabdė traumuoto "Dnipro" legionieriaus Fredericko House'o. Amerikiečio taiklūs metimai padėjo Ukrainos ekipai perimti iniciatyvą ir iškovoti pergalę 88:84 sužlugdė šiauliečių viltis pakovoti dėl kelialapio į VTB Vieningos lygos pagrindinį turnyrą.

„Fortūna buvo Fredericko House'o pusėje. Jis įmetė kelis tokius metimus, kad pats griebėsi už galvos. Mums pritrūko didesnio susitelkimo, neatrodėm tokie, kaip tikrieji “Šiauliai". Mūsų žaidimui labai trūko starto penkete visą pasirengimo ciklą žaidusio Camerono Longo. Jį pakeitęs Rashaunas Broadusas atrodė nekaip, bandė vienas gelbėti komandą. Marius Prekevičius irgi

dar negali būti traukiantis pirmyn žaidėjas, nes ką tik baigė gydytis traumą. Apmaudu, kad praradome galimybę kovoti dėl vietos pagrindiniame turnyre", - kalbėjo treneris Antanas Sireika.

„Mums trūko labai nedaug. Nemaža dalimi prie pergalės prisidėjo ukrainiečius lydėjusi sėkmė, bet reikia prisiminti, kad ji irgi nemaža dalimi priklauso nuo žaidėjų. Jei kiekvienas būtume dar pridėję po dalelytę, gal to būtų ir pakakę“, - apmaudo neslėpė Vytautas Šarakauskas.

„Man šiandien buvo keista sėdėti ant kito suolelio ir žaisti prieš draugus. Malonu buvo sugrįžti čia, kur praleidau puikų sezoną. Rungtynių baigtį lėmė gerai sužaistas ketvirtas kėlinys. Nors šiauliečiams padėjo ir šeštasis žaidėjas - žiūrovai, mes rungtyniavome ramiau“, - po pergalės šypsojosi Derrickas Low. Amerikietis spaudos konferencijoje privertė nusišypsoti „Šiaulių“ trenerį Antaną Sireiką - taisyklingai lietuviškai ištarė „Atsiprašau“.

„Žinojom, kad “Šiauliai„ yra greita, mėgstanti atakuoti komanda. Iki pertraukos nesusitvarkėm su varžovais, o po to padarėm išvadas. Mums labai padėjo traumuotas Fredercikas House'as, kuris pats pasiprašė išleidžiamas į kovą. Jis - patyręs žaidėjas, žino, kokia dabar kiekvienų rungtynių svarba, bet nepaisant to esu priblokštas jo vyriško poelgio. Nežinau, kaip jis po rungtynių įstengs eiti, bet mes jį ant rankų nunešime į autobusą“, - šypsojosi „Dnipro“ strategas Denisas Žuravliovas.


Šiame straipsnyje: VTB"Jenisej"ŠiauliaiDnepr

NAUJAUSI KOMENTARAI

Antoškei

Antoškei portretas
mažiau pagyrūniškų pažadų, o daugiau konkrečių darbų. Jei ne, Robertas su malonumu užims tavo vietą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių