A.Sabonis: Vieningoji lyga - labai geras projektas

Vakar iš Malagos ir Maskvą atskrido Kauno „Žalgirio“ klubo prezidentas Arvydas Sabonis.

Legendinis Lietuvos krepšininkas stebės Vieningosios krepšinio lygos (VKL) rungtynes, kuriose susitiks Rusijos čempionas ir Eurolygos vicečempionas Maskvos CSKA klubas ir „Žalgiris“.

-Kas jums pasakė, kad atvykau pažiūrėti krepšinio? Galbūt paprasčiausiai pasiilgau Maskvos ir nusprendžiau pasivaikščioti po Rusijos sostinę, prisiminti senus laikus, - sakė A.Sabonis jį oro uoste pasitikusiems dienraščio „Sovetskij sport“ korespondentams.

- Nesikuklinkite, juk jus į Maskvą atkakliai kvietė VKL organizatoriai. Geresnės reklamos šiai lygai negali būti. Argi ne?    

- Norite pasakyti, kad esu panašus į reklaminį skydą? O jei rimtai, tai bus įdomu pažiūrėti, kokį krepšinį dabar žaidžia du didieji klubai. Vieningoji lyga - labai geras projektas. Jos dėka krepšinio mėgėjai vėl pamatys „Žalgirio“ ir CSKA dvikovas.  

- Ar planuojate susitikti su buvusiais SSRS rinktinės bendražygiais Valerijumi Tichonenka, Sergejumi Tarakanovu, Anatolijumi Myškinu, Vladimiru Tkačenka? 

- O kaipgi be to? Būtinai pabendrausime po rungtynių, pasėdėsime, prisiminsime praeitį, pakalbėsime apie ateitį. Juk ne dažnai susitinkame.

- Kodėl jūsų vizitas taip įslaptintas?

- Ką jūs! Tokio ūgio žmogus niekur negali atvykti slapta. Aš esu gerai matomas...


Šiame straipsnyje: SabonisŽalgirisCSKA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Vakar iš Malagos ir Maskvą atskrido Kauno „Žalgirio“ klubo prezidentas Arvydas Sabonis. KLAIDA SAKINYJE.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių