A.Sabonio krepšinio mokykloje – tarptautinis krepšinio turnyras

Gruodžio 27-29 dienomis A.Sabonio krepšinio mokykloje įvyks tradiciniu tampantis antrasis dvylikos komandų 1997 m. gimusių vaikų krepšinio turnyras TEAM 97 CUP.

2008 m. įvyko pirmasis tarptautinis krepšinio turnyras TEAM 97 CUP 2008, kuriame dalyvavo A.Sabonio, Š.Marčiulionio, „Aisčių“, Maskvos CSKA, Maskvos srities „Chimki“, Berlyno ALBA bei Vroclavo WKK krepšinio mokyklų auklėtiniai, gimę 1997 metais.

Turnyro organizatoriai džiaugiasi, jog jau prie esančių turnyro „senbuvių“ – Maskvos CSKA – prisijungė nauji turnyro dalyviai: Sankt Peterburgo „Vasilieostrovskaja“ komanda ir iš Rusijos gilumos atvyksianti Samaros „Samarskije Losi 97“ ekipa.

Šiais metais turnyre dalyvaus ne tik saboniukams jau gerai pažįstamos komandos iš Latvijos „Ventspils – Spars“, Estijos Rakverės „Virumaa“, Baltarusijos „Smena'97“,  tačiau ir komanda iš saulėtosios Ispanijos „AVINYÓ'97 Navas“.

Lietuvos komandų garbę gins praėjusių metų turnyro nugalėtojai bei Lietuvos čempionai Š.Marčiulionio KA „Čili“, o taip pat: V.Knašiaus KM (Klaipėda), Kauno „Aisčių“, šeimininkų: A.Sabonio KM „Topsport“ bei „Gerduko“ komandos.

Visi krepšinio aistruoliai yra maloniai kviečiami į iškilmingą turnyro atidarymą, kuris įvyks gruodžio 27 dieną 14 val. A.Sabonio krepšinio mokykloje.

Daugiau informacijos: www.saboniomokykla.lt ir www.team97.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių