„Arsenal“ treneris: Anglijos fubolas yra visiškai švarus

Londono „Arsenal“ klubo treneris Arsene‘as Wengeras mano, kad Anglijos futbolas yra 100 procentų švarus, ir jis yra nesusijęs su mačų papirkinėjimų, tačiau pritaria nuomonei, kad su pažeidėjais kovoti reikia imtis kietų priemonių.

Priminsime, kad kiek ankščiau šią savaitę, Europolas paskelbė, kad daugiau nei 650 mačų visoje Europoje buvo įtarti, kaip pažeisti vadinamojo „mačų fiksavimo“, kuriuose jau iš anksto buvo nutartas rungtynių baigtis ar įvarčių skaičius.

Tarp jų buvo įtraukti ir tokie mačai, kaip atrankos į pasaulio ir Europos čempionatus, UEFA Čempionų lygos ir Europos lygos varžybos.

Visgi, treneris A.Wengeras nemano, kad tokia problema palietė Angliją: „Tai vyko Europoje ankščiau, kai teisėjai buvo susiteršė rankas, atitinkamai keliose šalyse.“.

„Aš asmeniškai jaučiu, kad Anglijos futbolas yra švarus nuo sukčiavimo visu 100 procentu. Nemanau, kad teisėjai yra korumpuoti. Apskritai kalbant, nemanau, kad Anglijos sporte yra tokia problema.“

„Štai dėl ko, tai galbūt yra šokiruojantis dalykas mums, nes mes esame įtikinti, kad gyvename pasaulyje Anglijoje, kur nėra idealus pasaulis.“

„Visada turi būti atsargus. Dabar tai yra laikas, kai turime spręsti šią problemą rimtu būdu, ir su žmonėmis, kurie sukčiauja, juos bausti griežtai“, - baigė jis.


Šiame straipsnyje: Arsenas Wengerasarsenalanglija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių