A.Paulausko auklėtinės - ketvirtos Rusijos superlygoje

Aštuntą pergalę penkioliktose Rusijos moterų krepšinio superlygos A diviziono rungtynėse iškovojo bei ketvirtąją vietą devynių komandų turnyro reguliariajame sezone užsitikrino Algirdo Paulausko kartu su Alfredu Vainausku treniruojamas Kursko „Dinamo“ klubas su Aušra Bimbaite bei Sandra Linkevičiene.

Kursko krepšininkės pirmadienį svečiuose po sėkmingo ketvirtojo kėlinuko 73:55 (9:8, 18:18, 13:13, 33:16) nugalėjo šeštojoje pozicijoje likusią Novosibirsko „Dinamo-GUVD“ (6 pergalės ir 9 pralaimėjimai) bei užsitikrino ketvirtą vietą reguliariajame sezone.

Po trumpos pertraukos į Kurską neseniai sugrįžusi A.Bimbaitė nugalėtojoms pelnė 12 taškų, atkovojo 4 bei perėmė 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo bei dusyk prasižengė. Per 25 su puse minutės (25:31) ji pataikė 2 tritaškius iš 4, 2 dvitaškius iš 3 bei abu baudų metimus.

S.Linkevičienė į aikštelės šeimininkių krepšį įmetė 11 taškų, sugriebė 5 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, sykį suklydo ir prasižengė 4 kartus. Per nepilnas 37 minutes ji pataikė 1 tritaškį iš 3, 1 dvitaškį iš 2 bei realizavo visus 6 baudų metimus.

Rezultatyviau už lietuves nugalėtojų gretose žaidė tik Donnette Snow ir Varvara Psariova, pelniusios atitinkamai 19 ir 16 taškų.

Šeimininkių ekipoje sėkmingiausiai rungtyniavo Alicia Poto (23 tšk.) ir Kristina Alikina (10 taškų).

Čempionate pirmauja visas penkiolika rungtynių laimėjusios Jekaterinburgo UGMK krepšininkės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių