Anglijos rinktinė treniruosis aistringojo klubo bazėje

Kitais metais vyksiančio Europos futbolo čempionato metu Anglijos futbolo rinktinė treniruotes rengs Krokuvos "Hutnik" klubo stadione.

Šis klubas tarptautinio dėmesio susilaukė praeitą mėnesį, kai jo sirgalės išsirengė fotosesijoje kalendoriui tam, kad surinktų lėšų ir apsaugotų klubą nuo bankroto.

2012 metų kalendoriui nusifotografo seksualiausios „Hutnik“ klubo gerbėjos, taip sulaukdamos dėmesio iš viso pasaulio.

Anglijos rinktinės vadovas Adrianas Bevingtonas vakare lankėsi Krokuvoje, tam, kad oficialiai paskelbtų, jog jo komanda pasirinko šį miestą kaip savo bazę Europos čempionato metu.

Tačiau, kalbėdamas apie „vietinės kultūros skatinimą“ ir „susipažinimą su bendruomene“, komandos vadovas neužsiminė apie moteris, pozavusias žurnalui.

Tiesą pasakius, kai kurie „Hutnik“ gerbėjai nėra patenkinti tuo, kad Anglija užims jų komandos stadioną. Nuo šiol vietos komanda negalės žaisti mačų savo aikštėje iki pat Europos čempionato pabaigos. Šiuo metu vykdoma aikštės rekonstrukcija tam, kad ji atitiktų keliamus reikalavimus. Tikimasi, kad aikštė geriausios kondicijos bus kitą vasarą.

Anglijos rinktinė deda daug vilčių į kitų metų Europos vyrų futbolo čempionatą. Komandos gerbėjai tiki galimybe pagaliau vėl tapti Europos čempionais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių