Andersonas „Manchester United“ nepadės iki vasario

„Manchester United“ klubas pranešė, kad saugas Luisas Andersonas dėl traumos klubui nepadės iki vasario mėnesio.

Andersonas kelio traumą patyrė UEFA Čempionų lygos mače su „Otelul Galati“, kuris vyko šio mėnesio pradžioje. Iš pradžių buvo manyta, kad brazilo trauma nebus labai rimta, tačiau dabar šios prognozės pasikeitė.

23-ejų metų futbolininkas išvyko į Portugaliją kur jam buvo atlikta tyrimai, kurie ir parodė, kad Seras Alexas Fergusonas šio futbolininko paslaugomis nesinaudos maždaug iki vasario mėnesio.

Tai yra gan prastos naujienos „Man Utd“ klubui, kadangi Andersonas sezono pradžioje aikštės viduryje puikiai partneriavo Tomui Cleverley , tačiau dabar Fergusonas laikinai neturi abiejų žaidėjų, kadangi Cleverley taip pat gydosi traumą ir jis turėtų nežaisti iki Kalėdų.

„Andersonas nežais iki vasario mėnesio. Jis išvyko į Portugaliją kur jo kelio traumą apžiūrės specialistai. Mes nesitikėjome, kad jis tiek laiko negalės žaisti, taigi tai mums buvo smūgis. Cleverley taip pat kurį laiką dar nerungtyniaus, tačiau mes turime tikrai patyrusių saugų kaip Giggsą, Carricką ar Fletcherį, taigi nėra dėl ko nerimauti“, - kalbėjo „Man Utd“ treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių