Alytus rengiasi Europos krepšinio čempionatui

Alytus - antrasis miestas po Šiaulių, kuris su Lietuvos krepšinio federacija pasirašė sutartį dėl 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato organizavimo.

Sutartį parašais patvirtino Alytaus meras Česlovas Daugėla ir 2011 m. Europos krepšinio čempionato organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas. „Džiugu, kad šešių miestų organizatorių sąrašas sparčiai pildomas, – sakė M.Špokas. – Neabejoju, kad netrukus pasirašysime sutartis dėl čempionato organizavimo ir su kitais miestais.“

Europos vyrų krepšinio čempionatas kitais metais rugpjūčio 31-rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Alytuje. Pirmą kartą pirmenybėse dalyvaus 24 geriausios Senojo žemyno komandos.

Alytuje varžybos vyks visiškai atnaujintoje universalioje sporto arenoje. Oficialiai atidaryti areną planuojama dar prieš Naujuosius metus. „Tikimės ir planuojame, kad šioje arenoje ateinančių metų vasario 11-12 dienomis surengti Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyro finalinio ketverto varžybas“, - sakė M.Špokas.


Šiame straipsnyje: Eurobasket 2011

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių