A.Labuckas papildys „Rūdupį“, L.Bonneris palieka „Neptūną“

Po didžiųjų metų švenčių Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komandose toliau siaučia permainų vėjai.

A.Labuckas grįžta į Lietuvą

Atlyginimo Žironos „Sant Josep“ ekipoje negaunantis Arnas Labuckas netrukus turėtų sugrįžti žaisti į Lietuvą. Krepsinis.net šaltiniai pranešė, kad puolėjas kelsis į Prienų „Rūdupio“ gretas.

Pats krepšininkas patvirtino, kad veda derybas su prieniškiais, tačiau galutinio susitarimo abiems pusėms dar pasiekti nepavyko ir lietuvis savo dienas leidžia saulėtoje Ispanijoje.

24 metų 205 cm ūgio lietuvis šį sezoną Ispanijos antrosios lygos rungtynėse aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 20 minučių, rinkdavo 6,6 taško ir atkovodavo 3,1 atšokusio kamuolio.

Per savo karjerą A.Labuckas taip pat yra vilkėjęs Vilniaus „Sakalų“, Rygos VEF ir Riazanės „Rjazan“ komandų marškinėlius.

Amerikietis palieka uostamiestį

Klaipėdos „Neptūno“ komanda atsisveikino su aukštaūgiu Luku Bonneriu.

213 cm ūgio amerikietis Lietuvą buvo priverstas palikti dėl šeimyninių aplinkybių. Klubas kontraktą su krepšininku nutraukė abipusiu susitarimu.

L.Bonneris „Neptūno“ komandos gretose žaidė nuo 2010 metų. Šio sezono BEKO-LKL čempionate jis sužaidė 9 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 4,4 taško ir atkovojo po 3 kamuolius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių