A.Iversonas nori žaisti „Celtics“ komandoje

Priblėsusi krepšinio žvaigždė Allenas Iversonas nori grįžti rungtyniauti į NBA. Gynėjas išreiškė norą užsivilkti Bostono "Celtics" marškinėlius.

Nors gynėjas teigė, kad žaistų bet kurioje komandoje, tačiau, turėdamas galimybę rinktis, jis pasirinktų Bostono ekipą. Taip dienraščiui „Boston Globe“ teigė jo agentas Gary'is Moore'as.

Laikraštyje rašoma, kad, žinant, jog „Celtics“ ieškos pastiprinimo, A.Iversonas netruko pareikšti, kad jam patiktų žaisti Bostone. „Aš kalbėjau su Allenu apie šią ir daugybę kitų galimybė. Žinoma, jį domina galimybė žaisti betkurioje NBA komandoje, tačiau “Celtics„ jam yra ypatingai patraukli galimybė“, - pasakojo krepšininko agentas. „A.Iversonui įspūdį daro “Celtics„ organizacija, vienas iš labiausiai vertinamų trenerių - Docas Riversas, krepšininkas gerbia šį trenerį ir dabartinius komandos žaidėjus. Allenas labai džiaugtųsi galimybe būti šios organizacijos dalimi“, - pasakojo G.Moore'as.

2009 metais NBA lygoje A.Iversonas žaidė Memfio „Grizzlies“ komandoje, kurią paliko nusivylęs atsarginio vaidmeniu. Vėliau sezonui grįžo į komandą, kurioje praleido 10 metų - Filadelfijos „76ers“, o praeitą sezoną žaidė Turkijoje - Stambulo „Bešiktaš“.

A.Iversonas vilkintis „Celtics“ uniformą būtų įdomus krepšinio eksperimentas. Komandoje daug pajėgių veteranų. Taigi, išnaudojus A.Iversono sugebėjimą pelnyti taškus, jis taptų rimta paspirtimi komandai. Turint omeny, kad „Celtics“ jau įrodė nebijantys priimti nepopuliarius sprendimus, galimas A.Iversono persikėlimas į Bostoną neturėtų būti itin netikėtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal jis durnas

Gal jis durnas portretas
juk tuoj tuoj NBA paskelbs apie sezono atšaukimą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių