A.Iniesta mano, kad treneris yra svarbiausia „Barcos“ dalis

„Barcelona“ klubo saugas Andresas Iniesta pareiškė manantis, jog komandos vyriausiasis treneris Josepas Guardiola yra svarbiausia ekipos dalis, todėl tikisi, kad strategas po šio sezono nesiruošia išvykti.

40-ies metų trenerio kontraktas su „Barca“ galioja iki šio sezono pabaigos, todėl vis dažniau spaudoje pasigirsta gandų neva Guardiola dėl asmeninių priežasčių ar nesėkmės šį sezoną atveju gali išvykti.

„Mes visada kartosime tą patį – esame laimingi dirbdami su Guardiola. Jis yra esminė mūsų projekto dalis. Jeigu treneris nusprendžia likti, reiškia jis vis dar jaučia galintis čia būti sėkmingas. Jis ne kartą sakė, kad būtų labai sunku, jeigu tą jausmą prarastų“, - kalbėjo saugas.

„Kalba tikrai nesisuka apie tai ką galime pasiūlyti treneriui ar ką jis gali pasiūlyti mums. Svarbiausia, jog esame viena komanda ir atiduodame visus 100 procentų. Daugiau ir negali tikėtis. Žaidėjai ir treneris puikiai vienas kitą supranta“, - pridūrė Iniesta.

Guardiola prieš katalonų vairo stojo 2008 metais, pakeisdamas iki tol komandai vadovavusį Franką Rijkaardą. Nuo to laiko ispanas su „Barcelona“ iškovojo tris „La Liga“ titulus, du kartus laimėjo UEFA Čempionų lygą ir laimėjo daug kitų smulkesnių trofėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių