A.Hlebas: baltarusių tikslas - patekti į Europos čempionatą

Baltarusijos futbolo rinktinės lyderis Aleksandras Hlebas prieš dvikovą su Lietuva teigė, jog teks susitikti su labai gerai organizuota bei stipria komanda.

“Manau, jog rungtynės bus įdomios. Pirmiausia, mes žaisime su gera ir stipria komanda. Antra, abi komandos norės išbandyti savo sudėtis, patikrinti žaidėjus. Rungtynės bus svarbios ir psichologiškai, nes tai paskutinė repeticija prieš Europos čempionato atrankos startą. Esu įsitikinęs, kad kiekviena komanda stengsis pademonstruoti deramą futbolą”, - teigė “Barcelona” ekipai priklausanti Baltarusijos futbolo žvaigždė.

“Mūsų komandoje dauguma vaikinų jau yra pasirengę visu 100 procentų. Kai kurie, kaip ir aš, žaidybinės praktikos šiame sezone dar turėjome nedaug”, - prisipažino saugas.

“Užduotį turime vieną – prasibrauti į Europos čempionatą. Tikiu, jog esame pajėgūs tai padaryti. Šioje komandoje kartu rungtyniaujame jau trejus metus, puikiai vienas kitą pažįstame. Jaunimas, kuris papildo rinktinę, yra puikiai organizuotas”, - pasakojo baltarusis.

„Galvoju, kad trečiadienio dvikova bus lygių varžovų akistata. Labai svarbu, kad nebūtų bereikalingos agresijos ir traumų. Šios rungtynės mums turėtų suteikti pasitikėjimo savo jėgomis. Norėtume atrankos kovas pradėti būdami gerų nuotaikų“, - teigė A.Hlebas.

Lietuvos ir Baltarusijos rinktinės susitiks trečiadienį Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių