A.Galliani: mes norime tik išsinuomoti C.Tevezą

„Milan” klubo viceprezidentas Adriano Galliani pareiškė, kad klubas sausio mėnesį sieks ne įsigyti „Manchester City” puolėją Carlosą Tevezą, o tik išsinuomoti su galimybe jį pilnai įsigyti vasarą.

Italijos čempionų komandos vienas iš vadovų tikina, kad jie neieškotų naujo puolėjo, jeigu Antonio Cassano galėtų rungtyniauti, tačiau pagal dabartinę situaciją „Milan” yra reikalingas naujas puolėjas.

Kadangi Tevezas yra suspenduotas „City” vadovų, jie sutinka jį parduoti, o ne tik išnuomoti, bet „Milan” yra vienintelis klubas, kuris su „City” pradėjo derybas dėl šio žaidėjo nuomos, tad „miestiečiams” nėra kur trauktis ir jie veikiausiai išnuomos Tevezą.

„Kad ir kaip bebūtų mes domimės tik galimybe išsinuomoti Tevezą. Jeigu jis atvyks į „Milan“ sausį, tai tik pagal nuomos sutartį su galimybe vasarą žaidėją pilnai įsigyti”, - sakė Galliani.

„Jeigu Antonio Cassano būtų sveikas r galėtų greitu metu pradėti rungtyniauti, tuomet mes tikrai nesiektume ieškoti naujo puolėjo, bet dabartinė situacija mus verčia tai daryti”, - užbaigė „Milan” viceprezidentas.


Šiame straipsnyje: Carlos Tevezmilan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių