A.Fergusonas: televizija save laiko Dievu

Vyriausias "Manchester Junited" klubo treneris Alexas Fergusonas griežtai sukritikavo Didžiosios Britanijos televiziją. Anot jo televizijos vadovai save laiko dievais. "Kai pasirašoma sutartis su velniu reikia mokėti, tačiau televizija - Dievas. Ji gali vos tik panorėjus nukelti rungtynių laiką sau patogiu metu,"- negailėdamas kritikos kalbėjo "Manchester United" strategas.

„Blogai, kai vienos rungtynės žaidžiamos trečiadienį vakare, o po to šeštadienio dieną. Klubo vadovai neturi teisės pasirinkti rungtynių laiko svarankiškai.Taigi rezultatas tokas, kad sužaidę vienas rungtynes, kitas jau turime žaisti po 72 valandų,“- pasipiktinimo neslėpė A.Fergusonas.

„Teisės transliuoti rungtynes parduodamos 212- oje šalių. Mes nuo pardavimų sumos gauname 17 milijonų svarų sterlingų. Manau tai labai mažai,“- BBC teigė treneris.

Remiantis „The Idependent“, VII- ojo turo anglijos čempionato mačas su „Norwich“ futbolininkais buvo pirmasis, dėl kurio pradžios laiko su televizija nesutiko „Manchester United“ klubo atstovai. Taigi rungtynės prasidėjo 18 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių