A.Fergusonas: su „Basel“ žaidėme itin neatsargiai

Po lygiųjų su „Basel” ekipa UEFA Čempionų lygos rungtynėse „Manchester United” treneris Seras Alexas Fergusonas kalbėjo, kad jo komanda nežaidė atsargiai, kuomet pirmavo solidžiu skirtumu.

„United” po dviejų Danny Welbecko įvarčių solidžiai pirmavo, bet po Fabiano Frei'aus ir Alexanderio Frei'aus įvarčių rezultatas tapo lygus, o dar vėliau A. Frei'us išveržė svečius į priekį.

Visgi „raudonieji velniai” paskutinę pagrindinio laiko minutę sugebėjo rezultatą išlyginti ir šitaip nepatirti gėdingi pralaimėjimo savo stadione. Rezultatą lyginantį įvartį šeimininkams pelnė saugas Ashley Youngas.

„Mes žaidėme neatsargiai. Du gan greitai pelnyti įvarčiai žaidėjus privertė atsipalaiduoti, o kuomet varžovai ėmė mušti įvarčius, tapo labai sunku vėl nusiteikti kovai”, - sakė Fergusonas.

„Trys įvarčiai praleisti namuose reiškia, kad gynybos grandyje yra daug spragų. Taip pat aikštės viduryje kartais saugai neatlieka kai kurių gynybinių funkcijų arba per daug pasijungia į puolimą”.

„Jeigu atsipalaiduoji,Čempionų lygoje gali labai smarkiai nukentėti. Tokį pavyzdį, manau mes parodėme visiems ir patys supratome savo klaidą. Čia žaidžia per daug stiprūs klubai, tad reikia iš visų jėgų kovoti iki pat mačo galo”, - užbaigė futbolo specialistas iš Škotijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių