A.Džikičius: KRKA nebeturi, ką prarasti

Novo Mesto KRKA ekipa Europos taurės turnyro rungtynėse dėl pirmos vietos F grupėje kovos kitokia nei pirmajame ture. Slovėnai nebeturi lyderių Jerome'o Jordano bei Allano Ray'aus, tačiau puikiai svečius pažįstantis Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Džikičius tikisi labai atkaklaus mačo.

„Vyksta labiau psichologinis nei fizinis pasiruošimas rungtynėms. Fiziškai mes esame savo ritme - žaidžiame daug rungtynių, skraidome į svečias šalis ir tai yra tai, ko nepakeisime. Tačiau psichologiškai buvo sunku, nes Lenkijoje turėjome galimybę laimėti. Vis dėlto rungtynėse su KRKA bus puiki proga parodyti, kad mes atsitiesėme ir galime tai padaryti labai greitai“, - apie būsimas rungtynes kalbėjo A.Džikičius.

- Kovosite prieš kitokią KRKA ekipą nei pirmajame rate. Ko galime tikėtis iš pasikeitusių varžovų?

- Nebėra Jerome'o Jordano ir Allano Ray'aus, tačiau klausykite, aš tikiuosi labai sunkių rungtynių, nes pažįstu tuos vyrukus ir žinau, kad jie labai kovingi, jie neturi ko prarasti ir žaidžia prieš „ant popieriaus“ stipresnę komandą. Be to, KRKA ir taip padarė daugiau nei iš jų tikėjosi.

- Esate laikomi poros favoritais ir žaidžiate namuose. Ar nejaučiate spaudimo?

- Be abejonės, kad ne. Ir nemanau, kad mes esame aiškūs poros favoritai. Juk varžovai pateko į kitą etapą.

- Kokia situacija su Bradu Newley ir Vilmantu Diliu?

- Situacija tokia, kokia buvo prieš keletą dienų. Dilys treniruojasi, bet kol kas tik mažiau kontaktinį krepšinį, o Newley apskritai dar negali turėti jokio kontakto. Be to, Steponas Babrauskas visiškai nesitreniravo ir neaišku, ar jis galės žaisti prieš KRKA. Tad mes ir vėl nesame pilnos sudėties.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių