36-erių A.Iversonas vėl nori grįžti į NBA

36-erių Allenas Iversonas pasiilgo aukščiausio lygio krepšinio. Amerikietis trokšta grįžti į Šiaurės Amerikos Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA).

„Galėčiau žaisti bet kurioje komandoje“, - tvirtino A.Iversonas.

Gynėjas jau anksčiau buvo paskelbęs apie karjeros pabaigą, tačiau grįžo į NBA ir užsivilko Filadelfijos „76ers“ aprangą. Tiesa, dėl šeimyninių problemų ir sunkios dukrelės ligos A.Iversonas buvo priverstas palikti savo pirmąją profesionalią ekipą.

"Tuomet aš nebuvau tikrasis aš. Mano dukra turėjo rimtų sveikatos problemų, o taip pat sprendžiau skyrybų su žmona reikalus, todėl psichologiškai nebuvau komandoje. Kai žaisdavau krepšinį anksčiau, visas 48 minutes man rūpėdavo tik krepšinis, tačiau kai

dukrelei atsitiko nelaimė, aikštelėje galėdavau galvoti tik apie ją, mano problemas ir skyrybas. Psichologiškai komandai neatidaviau visko, ką turėjau", - tikino A.Iversonas.

Kitą sezoną ryškų pėdsaką NBA palikusi žvaigždė persikėlė į Europą ir priėmė Stambulo „Bešiktaš“ pasiūlymą, tačiau dėl traumų žaidė tik dalį sezono.

Dabar A.Iversonas yra pasiruošęs padėti bet kuriai NBA komandai. Ir nesvarbu, ar tos pagalbos prireiktų nuo atsarginių suolo.

„Šiuo metu tiesiog noriu padėti bet kuriai ekipai ir bet kokiomis sąlygomis. Tikiuosi, kad nors vienas klubas manimi patikės. Tai būtų žymiai geriau nei keltis rungtyniauti į kitą žemyną“, - neslėpė A.Iversonas.


Šiame straipsnyje: Allenas IversonasNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių