„1000 km lenktynės“ įvertintos už komunikaciją

Vėlų trečiadienio vakarą „Forum Palace“ rūmuose Sporto vadybos asociacija įvardijo besibaigiančių metų geriausius sporto vadybos projektus ir žmones, kurių indėlis į sporto plėtrą 2011-aisiais buvo didžiausias.

Antrus metai iš eilės tuo siekiama motyvuoti talentus ir skatinti naujų idėjų sklaidą, įvertinti geriausius sporto vadybos pavyzdžius ir taip prisidėti prie sporto vystymo Lietuvoje.

Antrus metus iš eilės didžiausio įvertinimo susilaukia ir prestižiškiausios ne tik šalyje, bet ir visame Baltijos regione „Omnitel 1000 km lenktynės“, kurios Sporto vadybos apdovanojimų komitetui, sudarytam iš sporto, verslo ir žiniasklaidos autoritetų, nekėlė didesnių abejonių ir buvo pelnytai pripažintos geriausiu sporto komunikacijos projektu.

„Nuoširdžiai džiaugiamės tokiu aukštu “Omnitel 1000 km lenktynių" įvertinimu, apimančiu ne tik automobilių sporto profesionalumą, atsakomybę veikloje ir trasoje, bet ir moderniausių technologijų, tokių kaip

„Omnitel“ 4G greičiai, panaudojimą trasoje ir lenktynių komunikacijoje„, - sakė “Omnitel" prezidentas Antanas Zabulis.

Ką tik atsiėmęs apdovanojimą geriausia sporto komunikacija pripažintas „Omnitel 1000 km lenktynes“ rengiančios „Promo Events“ bendrovės vadovas Darius Jonušis pasveikino visus, padėjusius surengti antrus metus didžiausio įvertinimo automobilių sporte susilaukusį renginį.

„Antrus metus paeiliui pelnytas aukštas įvertinimas visai mūsų bendradarbių komandai - nepaprastai svarbus. Prie šio projekto dirba ne tik “Promo Events„ ar “Omnitel„ specialistai, bet ir daugybė kitų didžiausiam Lietuvos autosporto renginiui neabejingų žmonių. Šis įvertinimas - geriausia paskata, o kartu ir įpareigojimas tiek sportininkus, tiek žiūrovus liepos 19-21 dienomis pakviesti į dar brandesnio lygio, daugiau adrenalino, emocijų bei naujovių teikiančias lenktynes, - sakė D. Jonušis. - Dvylikos metų patirtis, sutelkta gera komanda, kurios nereikia raginti, įgalina drąsiai teigti, jog į šį apdovanojimą mes pretenduosime ir kitais metais, surengę 2012 metų lenktynes, neabejotinai įrašysiančias ne vieną naują puslapį į renginio metraštį.“

Pasak D. Jonušio, lenktynės, kurios ir šiemet pripažintos geriausia sporto komunikacija, išaugo iki tokio lygio tik nesavanaudiškos partnerių pagalbos ir ilgamečio bendradarbiavimo su jais dėka.

„Promo events“ vadovas, įvertinęs kelerių metų partnerystę su „Omnitel“, pasidžiaugė ir kasmet vis tampresniu bendradarbiavimu su Susisiekimo ministerija, kuri itin daug dėmesio skiria eismo saugumo įgūdžių ugdymui.

„Neatsitiktinai prieš savaitę vizitą Lietuvoje baigęs Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) prezidentas Jeanas Todtas, susitikęs su ministru Eligijumi Masiuliu, lankydamasis “Plytinės„ kartodrome ar diskutuodamas su šalies automobilių sporto vadovais akcentavo eismo saugumą ir šių įgūdžių ugdymo sporto varžybose svarbą, - sakė D. Jonušis. - FIA prezidentas pastebėjo ir teigiamai įvertino bendras mūsų pastangas, o tai tikrai nemenka paskata ateičiai“.


Šiame straipsnyje: 1000 km lenktynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių