Užsienio verslo pasiūlymų bazė

  • Teksto dydis:

Enterprise Europe Lietuva, veikiantis Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose, kiekvieną savaitę gauna užsienio verslo pasiūlymus, kurie taip pat talpinami ir verslo bendradarbiavimo duomenų bazėje.

Verslo bendradarbiavimo duomenų bazė – tai nemokama priemonė, suteikianti galimybę susirasti verslo partnerių daugiau nei 60 šalių. Bazėje talpinama tūkstančiai pasiūlymų, jie reguliariai atnaujinami.

Kaip tai veikia? Pasiūlymus galite filtruoti įvairiais pjūviais. Tiesiog įveskite tam tikrą raktinį žodį į paieškos lauką, pasirinkite šalį, pasiūlymo tipą ir sistema automatiškai pateiks jūsų užklausą labiausiai atitinkančius verslo pasiūlymus. Norėdami gauti įmonės, kurios pasiūlymas jus sudomino, kontaktus, atsidarę pasiūlymą, spauskite mygtuką „Request more information“ ir užpildykite užklausos formą anglų kalba. Mes susisieksime su partneriais užsienyje, siekdami gauti jus dominančios įmonės kontaktus.

Plačiau: http://https://chamber.lt/naujienos/rumu-naujienos/enterprise-europe-lietuva-dalinasi-uzsienio-verslo-pasiulymai-4/


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Beviltiškas

Beviltiškas portretas
tokios kompanijos užsakomasis straipsnis. Dirbti reikia, o ne reklamuotis per dienraščius! Už ką algą gaunate?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių