„Mantingos“ sluoksniuotiems gaminiams – tarptautinis PLMA 2017 pripažinimas

  • Teksto dydis:

UAB „Mantinga“ metai iš metų dalyvauja didžiausiose tarptautinėse specializuotose maisto ir gėrimų parodose, kuriose yra galimybė betarpiškai bendrauti su potencialiais klientais, giminingą veiklą vykdančiais įmonių atstovais. Parodos – vienas iš svarbiausių įmonės eksporto plėtros žingsnių. Šiuo metu UAB „Mantinga“ produktus eksportuoja jau į 32 šalis.

Šių metų gegužės 16–17 dienomis UAB „Mantinga“ dalyvavo tarptautinėje prekių ženklų parodoje PLMA 2017 (angl. PLMA‘s World of private label) Olandijoje, Amsterdame. Tai kasmet vykstanti paroda, kuri sulaukia didelio lankytojų dėmesio. Parodos asortimentas itin platus – nuo maisto produktų iki buities prekių. Parodos lankytojai: importuotojai, eksportuotojai, didžiųjų prekybos centrų atstovai, didmenininkai iš daugiau nei 115 pasaulio šalių (Europos, Amerikos, Afrikos, Azijos, Australijos ir Pietų Amerikos valstybių). UAB „Mantinga“ parodos PLMA 2017 duris atvėrė jau 7 kartą.

Šioje parodoje UAB „Mantinga“ komanda pristatė sluoksniuotus gaminius, kurių gamybos cecho duris atvėrė visai neseniai – 2017 metų kovo 28-ąją. Naujame ceche įdiegta technologiškai pažangiausia įranga leidžia lygiuotis į pasaulio lyderius ir visam regionui pateikti aukščiausios kokybės sluoksniuotos tešlos gaminius bei tešlą. Naudojant modernią formavimo liniją galimybės preciziškai suformuoti, papuošti ar įdaryti – begalinės. Kiekvienas gaminys turi savo unikalų išraiškingą skonį, traškų paviršių, tobulą vidaus struktūrą. Labai daug įvairių sudėtingų gamybinių procesų galutiniam vartotojui sukuria traškumo ir skonio meną.

Dviejų tešlų kruasanai – „NEW product“ įvertinimas

Nors UAB „Mantinga“ sluoksniuotų gaminių linija atidaryta visai neseniai, tačiau gaminiai jau pastebėti ir pripažinti. PLMA 2017 parodoje dviejų tešlų kruasanai su įdarais gavo itin svarbų „NEW product“ įvertinimą. Šie gaminiai buvo eksponuojami specialiai įkurtoje naujų gaminių salėje. „NEW product“ įvertinimas itin svarbus ir reikšmingas įmonei, nes tai reiškia, kad parodos organizatoriai ir kompetetinga komisija tokioje dalyvių ir gaminių gausoje pastebėjo būtent UAB „Mantinga“ gaminius ir skyrė įvertinimą. Tai įvertinimas, pripažinimas ir dar vienas žingsnis pirmyn.

Tarptautinės parodos – sėkmingas verslo dialogas

Dalyvavimas tarptautinėse parodose – sėkmingi verslo dialogai tarp įmonių, kurių rezultatas – sėkmingas bendradarbiavimas. Maistas – bendra kalba, kuria susikalba net esantys skirtinguose pasaulio kraštuose, UAB „Mantinga“ tai įrodė jau ne pirmą kartą. Šiuo metu įmonės atstovai dalyvauja SIAL CHINA 2017 parodoje Šanchajuje!


Šiame straipsnyje: Mantinga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių