„Superloto“ kaunietei atnešė 10 000 eurų laimėjimą!

  • Teksto dydis:

Vos 0,20 euro centų tavo kišenę gali papildyti net 10 000 Eur. Manote, neįmanoma? Priešingai. Būtent taip nutiko jaunai merginai iš Kauno raj.

Sumokėjusi 0,20 eurų centų už bilietą TV loterijos „Superloto“ žaidime „5 iš 36”, kaunietė laimėjo solidžią sumą – 10 000 eurų. „Mėgstu karts nuo karto pažaisti, dažniausiai tada, kai nujaučiu laimę ir sėkmę. Na, o šįkart paskaičiau horoskopą“, – linksmai pasakojo mergina, dirbanti mėsos gaminių parduotuvėje, o laisvalaikiu labiausiai mėgstanti žiūrėti filmus. Jos zodiako ženklas – mergelė, o lemtingą dieną, kada vyko sėkmę atnešęs žaidimas, horoskopas jai žadėjo būtent piniginės papilnėjimą. „Tai perskaičiusi nutariau sužaisti. Pirkau bilietą už 0,20 euro centų, paskui galvojau, gal reikėjo pirkti už didesnę sumą, bet, visgi, tie 20 centų ir buvo sėkmingi. Labai apsidžiaugiau sužinojusi, kiek laimėjau“, – juokėsi kaunietė.

Pasirodo, sėkmė jauną merginą aplanko jau ne pirmą sykį. „Esu laimėjusi ir 500, ir 300, ir 100 eurų. Nesiskundžiu”, – juokėsi ji. Pasiteiravus, ar jau žino, kam skirs laimėtus 10 000 eurų, mergina išdėstė savo planus. „Ketinu apmokėti paskolą, išsilaikyti vairavimo teises ir dar įsigyti automobilį“, – mintimis pasidalijo laimėtoja.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių