Sėkmę žadantys ženklai – kokie jie?

  • Teksto dydis:

Ar esate galvoję norą, kai pamatėte krentančią žvaigždę? O sudužus taurei ar lėkštei esate sakę, kad šukės neša laimę? O juodai katei perbėgus kelią – nusispjovėte per kairį petį?

Sėkmės ir laimės ženklų aplink mus kasdien tikrai daug. Jų gausu visose pasaulio vietose ir tautose – tiek neigiamų, įspėjančių, tiek teigiamų, pranešančių apie galimą sėkmę ar svajonių išsipildymą. Pavyzdžiui, jei susapnavote vaivorykštę – tai reiškia jūsų norų išsipildymą. Laimę simbolizuoja ir smagūs nutikimai – jei jus „paženklina“ paukštis ar įminate į mėšlą. Visiems puikiai žinoma ir tai, kad jei virš namų durų ar ant vartų pakabinama pasaga, ji apsaugo nuo pikto. O apversta pasaga laikoma vaisingumo simboliu. Žinomas sėkmės simbolis – keturlapis dobilas. Sakoma, jei tokį rasite – būsite laimingas ir jums viskas seksis.

Sėkmę pranašauja ne tik tam įvykiai ir reiškiniai, bet neretai – ir skaičiai, kurių kiekvienas turi savo reikšmę. Jei skaičiai pasikartoja, numerologų teigimu, jie nori perduoti žinutę.

Jei žmogus pradėjo pastebėti pasikartojančius skaičius, reiškia, kad jis neturėtų to ignoruoti. Štai visai neseniai pasikartojančių skaičių sėkmė aplankė jauną vaikiną, tik ką atsikrausčiusį gyventi į Vilnių po studijų Kaune. Jaunuolis loterijoje laimėjo 15 000 eurų, o bilietą įsigijo vedinas vis matomo skaičiaus. „Pastaruoju metu daug kur matydavau skaičių 7. Dalyvavau maratone – jame mano numeris taip pat buvo septintas. Po bėgimo grįžau namo ir pagalvojau, kad reikia įsigyti loterijos bilietą – gal aplankys sėkmė“, – pasakojo vaikinas, kurį laimėjimo sėkmė ir aplankė. Beje, visame pasaulyje skaičius septyni simbolizuoja tobulumą, vienovę, bendrumą ir šventumą. 

Pasikartojančių skaičių datos taip pat neretai tampa išskirtinėmis. Dažniausiai jos pažymimos aibe vestuvių, o štai, pavyzdžiui, 2012 12 12 buvo užfiksuoti didesni loterijų pardavimai, nei įprastą tų metų dieną. 

Momentinė loterija „Sėkmės 7“ kviečia sėkmės ir jos ženklų ieškoti drauge. Parduotuvėse rasite net 5 „Sėkmės 7” bilietus, su kuriais galima laimėti iki 1000, 5000, 20 000, 75 000 ar net iki 250 000 eurų. O šiuo metu vyksta ir specialus konkursas „Perlas loterijos“ FACEBOOK puslapyje. Kasdien čia skelbiamas tos dienos konkursas, nurodantis sėkmės ženklus. Žmonės, norintys dalyvauti konkurse, komentare turi žymėti savo draugus, kurie gimę po tą dieną skelbiamu zodiako ženklu. Dienos laimėtojas laimi dvi žalvarines Sėkmės monetas – sau ir pažymėtam draugui. 


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių